{ads}

HIDE

Viimased

latest

Energiavampiirid ja kuidas end nende eest kaitsta.

S a ei vaja kõiki inimesi oma ellu. On olemas inimesi, keda on parem lihtsalt vältida. Need on inimesed, kes on nagu saadetud su teele selle...

Sa ei vaja kõiki inimesi oma ellu. On olemas inimesi, keda on parem lihtsalt vältida. Need on inimesed, kes on nagu saadetud su teele selleks, et seal segadust tekitada ja sind pidevalt tasakaalust välja ajada. Nad kurnavad sind vaimselt ja emotsionaalselt, nad takistavad sind iga võimalusega olemast see, kes sa tahaksid olla. Sinu elu kvaliteet sõltub alati sind ümbritsevatest inimestest. Kes on energiavampiirid? Kuidas end nende eest kaitsta?
Me kõik oleme olnud mõnikord halvas tujus, meil kõigil on olnud halbu aegu ja musti mõtteid. Aga on osa inimesi, kelle elu möödub negatiivsuses ja manipuleerimises. Nad on otsekui pilved, niipea, kui nad läinud on, on päev ilusam. Nad pumpavad teiste energiat ja tõmbavad sind energiast tühjaks.

Kes nad on? 

Nad on kameeleonid, kiskjad inimeste seas ja täielikud sotsiaalsed parasiidid.

Nii, nagu ka legendaarne vampiir, on energiavampiir elus-surnu. Ta on läbi elanud valusa kogemuse elus, mille tagajärjel on ta iseenda tapnud ja see on temasse jätnud emotsionaalse kangestuse. Ta tahab aga elada. Ja sellepärast otsib ta võimu ja kontrolli, see erutab teda ja leevendab ajutiselt ta enda mustust. Energiavampiiridel on mitu külge:

- nad on ainulaadsed. Nad usuvad, et on kõige targemad, loomingulisemad ja olulisemad, kui tavalised inimesed.

- nad ei eksi kunagi. Kui nad on teolt tabatud, siis kaebavad nad, et on ohvrid, ütlevad, et keegi ei mõista neid, et neid koheldakse halvasti.

- nad väidavad, et on head inimesed. Isegi, kui nad muud ei tee, kui kritiseerivad teisi, manipuleerivad ja teevad ainult halba ümberringi.

- nende soovid on nende vajadused. Nad on veendunud, et kui neid armastatakse, siis peab neil lubada manipuleerida ja nende tahtmisi täita.

- kõik on lubatud. Nad on veendunud, et neile on kõik lubatud. Nad on võimelised oma tegusid õigustama loogiliselt, isegi kui nende teod teistele kahju teevad.

Miks energiavampiirid vajavad teiste energiat? Sest nad on seest tühjad ja see on nende elujõu allikaks. Neil ei ole piisavalt jõudu, et ise oma probleeme lahendada, sellepärast toidavad nad end teiste inimeste energiaga.

Nad katsuvad täita tühjust oma sees aga nad on nagu põhjatud kaevud. Nad on õnnetud inimesed ja enamik neist tõmbab teisi energiast tühjaks sellest ise endale aru andmatagi.

See pole oluline, kas see on meelega või mitte, tulemus on ikka sama, energiast tühjaks tõmmatud inimene tunneb end kurnatuna.

Energiavampiire ei saa aidata. Sellepärast õpi parem ennast kaitsma. Sest kontakt energiavampiiriga tekitab emotsionaalse kannatuse.

Kuidas end kaitsta? 

Kõigepealt pead sa endale teadvustama, et sa ei võlgne mitte kellelegi mitte midagi.

Sa ei tohi lasta energiavampiiril oma energiat tõmmata, sul on selleks õigus ja temaga ei juhtu mitte midagi, ta ei sure sellest aga ta otsib endale teise ohvri.

Esimene samm selles suunas on otsusekindlus. Sa pead otsustama, et ei lase energiavampiiril oma energiat tõmmata.

Kui sa oled selle otsuse vastu võtnud, siis kasuta ühte järgnevatest moodustest:

- istudes pane käed ja jalad risti. Seda positsiooni kutsutakse kaitsepositsiooniks ja on ka põhjust. See annab mõista, et sa tahad enda ja teise inimese vahele distantsi jätta, mitte ainult füüsilist vahemaad vaid ka energia tasandil.

- pane oma parem käsi nabale ja keera seda vasakule poole. See liigutus blokeerib energiaröövi.

- Kujuta end olevat kaitsva kupli sees, mis kaitseb sind teise inimese eest.

Kui sa oled seda teinud, siis märkad sa eneselegi üllatuseks, kui ruttu energiavampiir leiab vabanduse, et lahkuda. Niipea, kui ta on aru saanud, et ta sinu energiat röövida ei saa, läheb ta teisi jahimaid otsima.

Sa ei pea olema energiavampiiriga meeldiv ega jätkama vestlust, ole eneses kindel ja vasta tallenii lühidalt, kui võimalik. Niipea, kui energiavampiir näeb, et sa oled eemalolev, lõpetab ta suhtluse.

See meetod ei toimi nii hästi, kui sa oma sisimas ei ole oma otsuses kindel. Kui sa tahad jutuajamist jätkata energiavampiiriga, siis ta tunneb seda ja ei lähe ära.

Ja ära ole kurb, kui energiavampiiriks peaks osutuma sulle lähedane isik või hea sõber. Sa peaksid endale aru andma sellisel juhul, et see suhe ei olnud autentne.

Nüüd sa tead, kuidas energiavampiire takistada. Kui sa järgmine kord kohtad kedagi, kes on kurnav ja väsitv, siis sa tead mis on selle põhjuseks.

See on sinu elu ja sinu energia, sa ei ole kohustatud seda jagama teistele.

Kommentaare ei ole