{ads}

HIDE

Viimased

latest

4 moodust, kuidas teada saada, kas su sõber on tõeline sõber

Tõelise sõbra sõnad vastavad tegudele. Kui su sõber on hea sõber, siis ta ka tegutseb vastavalt. Tõelised sõbrad teevad seda, mida nad ütlev...

Tõelise sõbra sõnad vastavad tegudele.


Kui su sõber on hea sõber, siis ta ka tegutseb vastavalt. Tõelised sõbrad teevad seda, mida nad ütlevad. Nad ei ütle ühte, samal ajal vastupidi tegutsedes. Nende teod vastavad nende sõnadele.

Tõelised sõbrad võtavad sinu jaoks aega, isegi kui nad on hõivatud.

Sõber ei ole mitte see, kes leiab sinu jaoks aega vaid see, kes võtab sinu jaoks aega. Isegi, kui ta on hõivatud, võtab ta aega, et olla koos sinuga ja teha seda, mis teile meeldib. Muide, sellist tõelist sõpra ei ole olemas, keda sa iialgi ei näe lihtsalt sellepärast, et ta on liiga hõivatud.

Tõeline sõber laseb sul olla sina ise.

Tõelised sõbrad ei ei sunni teid olema keegi teine. Nad võtavad sind sellisena, nagu sa oled ja ei taha sind kontrollida. Nad lasevad sul olla sina ise.

Tõelised sõbrad aitavad sul olla parem inimene. 

Nad on sinu jaoks olemas, kui sa vajad nõu või abi. Sõber on see kes, aitab sul olla parem inimene aidates sind näha asju paremas valguses. Inimesed on tihti iseenda vastu liiga karmid. Sõbrad on need, kes aitavad jääda positiivseks, kes aitavad motivatsiooni leida kui sa seda vajad. Tõelised sõbrad aitavad tugevdada enesekindlust. Ja seega olla parem iseenda vastu.

Tõeline sõber on see, kelle peale sa loota võid. 

Üks tõelist sõpra iseloomustav joon on see, et talle meeldib sinuga jagada rõõme ja muresid. Tõeline sõber on sinu jaoks olemas ja sinu mured on tema mured.


Kommentaare ei ole