{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida sa teadma pead, kui sa armastad Jäära tähtkujus sündinud isikut

K ui su armsam on sündinud 21. märtsi ja 19. aprilli vahel, on ta Jäära tähtkujust. Siin on nimekiri mõningatest asjadest, mida sa teadma pe...

Kui su armsam on sündinud 21. märtsi ja 19. aprilli vahel, on ta Jäära tähtkujust.

Siin on nimekiri mõningatest asjadest, mida sa teadma pead, kui sa tahad, et su Jäärake õnnelik oleks.

1. Kiida teda.

Jäärad sodiaagi esimeste märkidena on sündinud juhid. Et Jäär õnnelik oleks, kiida kõiki tema ettevõtmisi ja sihile jõudmisi, küll sa näed - ta suudab suurte asjadega hakkama saada!

Jäära jaoks on iga päev väljakutse. Tihti aga ei lõpeta ta alustatut, sest kaotab selle vastu igasuguse huvi. Ja liigub seejärel sujuvalt üle järgmisele väljakutsele.

2. Hoia ta huvi üleval.

Ta tunneb kergelt igavust. Ja ta on väga kannatamatu loomuga. Ta võib tunduda tihti lausa lapsik, sellepärast oleks hea, kui sul on valmis mõni tegevus, mida talle pakkuda.

See on paras väljakutse aga ta on sulle selle eest tänulik. Kinos piletijärjekorras võiksid sa pakkuda välja, et ta jookseb ümber kino niikaua, kuni sina sabas seisad.

3. Proovi midagi uut.

Paku talle uusi võimalusi adrenaliini tõstmiseks, nagu trosslaskumine või langevarjuhüpe. Kui sul on Jäärast kaaslane, pead sa koguaeg talle uut ja põnevat tegevust ja erinevaid väljakutseid otsima.  Kui sa tahad olla osa tema elust, pead sa kõike temaga kaasa tegema.

4. Aita teda või mine tema teelt minema.

Jäär on juht ja tal on oma plaan peas olemas. Sa kas aitad teda selle ellu viimisel või lähed oma teed aga hästi ruttu, vastasel juhul sõidab ta sinust üle ja niidab su maha.

Kõige kasulikum on teda siiski tema tegevustest aidata. Küsi temalt, kuidas sa saad talle kasulik olla ja siis näita üle suurt abivalmidust.

5. Armasta teda kogu oma südamest.

Ära hakka oma tundeid tagasi hoidma. Vaata, et sa oled sama tuline tema vastu, kui tema sinuga on. Ta on muuseas väga kirglik kaaslane.

Ta lausa põleb kirest. Ja talle meeldib romantika. Ära unusta väikeseid õrritavaid mänge, ta armastab jahtida.

6. Muuda asjad lihtsaks.

Talle ei meeldi keerulised asjad. Sa võid teda aidata, muutes asjad lihtsamaks.

7. Ole aus ja otsekohene.

Sa ilmselt tead juba, et su Jäärakesele pikad ja ümberringi jutud ei meeldi. Asu kohe asja kallale, kui sa temaga asju ajad, räägi asjadest, nii nagu nad on ja ära hakka asju ilustama ega keerutama.

Ausus on alati parim valik temaga suheldes.

8. Ole tegus.

Jäär on füüsiliselt aktiivne tähemärk. Ta läheb trenni enne, kui sina hommikul silmad avad Kui sa tahad Jääraga koos aega veeta, siis pead sa tema rütmi omandama ja minema mägironimisse, poksitrenni, krossijooksu tegema jne.

9. Lõbutse.


Kommentaare ei ole