{ads}

HIDE

Viimased

latest

Tee oma elus ruumi õnnele!

A va uks õnnele. Kuidas Feng Shui sul seda teha võimaldab? Ja mis see üldse on? Feng Shui on üle 4000 aasta vana, tegemist on iidvana Hiina...

Ava uks õnnele.

Kuidas Feng Shui sul seda teha võimaldab? Ja mis see üldse on?

Feng Shui on üle 4000 aasta vana, tegemist on iidvana Hiina kunstiga, mis seisneb suurel printsiibil: Yin ja Yangi tasakaalul. Yin sümboliseerib naiselikkust, õrnust, leebust, öö energiat, rahu ja emotsioone. Yang aga sümboliseerib mehelikkust, tegevust, päeva energiat ja valgust.

Feng Shui põhineb kuldsel keskteel, milleks on Qi, elu energia, mis toob enesega kaasa harmooniat, rahu ja täiuslikku õnne.

Kolm olulist Feng Shui printsiipi on:

* Hoida oma kodu korras ja puhtana, eemal mikroobidest ja bakteritest.

* Vabastada end minevikust: selleks, et olla heas vormis, visata ära kõik, mis on katki, pragunenud, kulunud ja mida enam vaja ei ole.

* Koristada segadus: kodu peab olema täiesti korras, unustada ei tohiks ilusat dekoratsiooni.

Feng Shui saladus põhineb tegutsemisel!

MA TEEN KÕIK KORDA! 

Uus aastaaeg - uus elustiil! Me kõik oleme nõus, et positiivse energia aktiveerimisene läbi Feng Shui
käib läbi tegutsemise. Feng Shui järgi segadus, mis on tekkinud tänu kokku kuhjunud ja otstarbetutele asjadele, mis blokeerivad harmoonilised ja eluks esmaolulised vibratsioonid, mis teid õnnelikuks võivad teha.

Sellepärast, alusta suurt koristustööd motiveeritult ja suure naeratusega: eks ole ju, sa ju tahad õnnelikuks saada! Sahtlid, riiulid, külmutuskapp, rahakotti ära ka unusta, käekott muuseas - väga oluline (me kõik teame, milline segadus meil käekotis tihtilugu valitseb) koduapteek ja arved!!! ootavad ainult seda, et sa seal korra majja lööd! 

Kui sa juba oled otsustanud tegutseda (väga tubli! ), siis tähendab see seda, et sa soovid muutust. Ja juba ainuüksi sellepärast, et see teeb sulle palju head! Vabasta end kõigest üleliigsest, nagu täiskiilutud sahtlid; kreemipotsikud, mis sul vannitoa riiulil vastu vaatavad; hooldusvahendid - sama asi; jalanõud, mida sa järjest ühest kohast teise kolimise käigus kaasa vead aga mitte kunagi ei kanna, sest nad tegelikult ju ei meeldigi sulle!!!!

Seega - viska prügikasti kõik see, mis sind koormab ja mida sa ei kasuta ega vaja! Ja sa näed, et kohe sa tunnedki end juba kergemalt. On mul õigus? 

Kasutud ja katkised asjad, segadus ja tolm on negatiivse energia allikateks ja see muudab sind aeglasemaks. Kui sa end sellest vabastad, siis teed sa ruumi uutele asjadele ja uutele headele võimalustele.

On midagi paremat tahta? 

Näited kasututest asjadest:

- ajakirjad, mida sa kunagi ei loe

- retseptid ja väljalõigatud artiklid, mida sa võib-olla sorteerid vihmase ilmaga.

- kingitused, mis sahtli põhjas vedelevad ja mida sa iialgi välja ei võta

- vanad ripsmetušid ja kreemipotsikud

- arstirohud, mille säilivusaeg on ammu läbi

- vanad riided (andke kellelegi, kellel  neid tõesti vaja läheb)

- vanad pühadekaardid, katkised ja mõraga asjad...

MIKS SEDA TEHA? 

Juba ainuüksi selle jaoks, et ruumi juurde võita. Nii saad sa oma kodu paremini kaunistada ja väärtustada värskete asjadega, mis sulle tõesti olulised on.

Sest see on hea juhus, et leida üles palju asju, mis võivad vajalikuks osutuda aga mille olemasolu sa juba unustanud olid, sest nad olid kuskil sahtlipõhjas.

Koristades ja sorteerides muudad sa oma kodu praktiliseks ja funktsionaalseks. Kes sellest ei unista? 

Ja see on ideaalne võimalus, et olla intelligentselt ökoloogiline: sa vähendad tarbimist teadvustades seda iseendale oma harjumusi. Parim viis, kuidas planeeti kaitsta!

Ja sa alustad uue etapiga oma elus: koristades oma kodu, organiseerid sa end ka vaimselt. Ja sa tunned end rahulikumana ja valmis suurteks seiklusteks ja väikesteks igapäeva muredeks. Materiaalne segadus peegeldab tihti vaimset segadust.

KORISTA SUURELT 

Muutused tähendavadki koristamist ja puhastamist. Võtta kätte hari ja lapp ja asu asja kallale! 

Organiseeri end ja tee endale eesmärgid - see on oluline, kasvõi vannitoa puhastamiseks. Selleks, et mitte julgust kaotada. Sest kolm tundi koristamist on väga pikk aeg aga tulemus on seda väärt! Muuseas see on ka hea võimalus, et kaloreid põletada (nii et see on ka hea taljele! )

Kodu koristamine tähendab ka korralikku tuulutamist.

Ava uksed ja aknad ja lase tuppa värsket õhku. Tõmba mööblilt tolm, pese vaibad, küüri põrandad ja pese aknad põhjalikult. 

PARANDA 

Parandades katkisi, mõranenud asju parandad sa energiakadu, mida need viimased su elus tekitavad ja seda igas valdkonnas.

Vaheta kohe ära katkised lambipirnid, paranda ära tilkuv kraan ja õlita kriiksuv uks. 

 




Kommentaare ei ole