{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mahlakuur: head põhjused, miks sa peaksid seda igal kevadel tegema.

M itte ükski vili pole nii väärtuslik, kui sidrun. Sidrun on võimsam organismi puhastaja. Hooaegade vahetusel, eriti kevadel, ait...

Mitte ükski vili pole nii väärtuslik, kui sidrun. Sidrun on võimsam organismi puhastaja. Hooaegade vahetusel, eriti kevadel, aitab sidrun sul organismi puhastada talve jooksul ladestunud mürkainetest, toksiinidest, samal ajal seda stimuleerides.

Sidrun on ka ideaalne abivahend neile, kes soovivad kaalu kaotada.




SIDRUN PUHASTAB MAKSA

Kui su maks on aeglane ja kannatab liialduste all - liiga rasvarikas toidulaud, alkohol - siis pole midagi paremat, kui teha sidrunimahla kuur. Sidrun stimuleerib sapi eritumist ja aitab maksa tööd.

Sidrun kergendab rasvade lõhustumist ja väljutamist. See soodustab seedimistööd.

 

 

 



SIDRUN AITAB IIVELDUSTE VASTU 

See võib olla üllatav aga sidrun aitab võidelda liigse happelisuse vastu, sest ta sisaldab rikkalikult kaaliumi, mis aitab muuta sidrunhappe tsitraadiks, nii et see ei ärrita magu. Mahl aitab võidelda liigse happelisuse vastu. Samuti aitab sidrunimahl iivedluste vastu, eriti just rasedusaegsete iiveldushoogude vastu.

Sidrunimahla kuuri tegemiseks läheb vaja mahesidruneid, sest sa tarbid seda kooskoorega.

Lõika sidrun pooleks ja pane poole liitri veega täidetud potti. Keeda 3 minutit. Seejärel  purusta sidrun keeduvees. Nõruta ja joo päeva jooksul saadud mahla.

Teiseks kuuri päevaks tuleb võtta kaks sidrunit. Kolmandal kolm ja nii kuni kümnenda päevani, kus sul läheb vaja kümme sidrunit. Kui sa oled jõudnud 13. päevani, hakkavad kogused alanema ja sa võtad 9 sidrunit, 14. päeval 8 sidrunit jne kuni 21. päevani, kus sa võtad ühe sidruni. Ja vett võid lisada olenevalt soovist ja maitsest: 1l - 1,5 l. Juua päeva jooksul.

21. päeva möödudes oled sa energiast pakatav, ilusa särava nahaga ja kergete jalgadega!

Kommentaare ei ole