{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas tõsta positiivset energiat?

1. Hakka mõtlema. Kõik see, mida sa mõtled, mõjutab su reaalsust. Iga ainus mõte, mis sinu peas sünnib, mõjutab sind. Kui sa muudad oma mõtt...

1. Hakka mõtlema.


Kõik see, mida sa mõtled, mõjutab su reaalsust. Iga ainus mõte, mis sinu peas sünnib, mõjutab sind. Kui sa muudad oma mõtteid positiivses suunas, muutub ka su reaalsus positiivsemaks. Muidugi on seda palju lihtsam öelda, kui teha. Järgmine kord, kui üks negatiivne mõte su pähe tuleb, katsu see niipea, kui võimalik positiivseks muuta.

2. Leia midagi ilusat ja hinda seda.

Meie ümber on kõikjal ilu aga me ei oska seda tihti hinnata. Peata oma kiirus mõneks ajaks ja võta aega, et nautida päikesepaistelist päeva ja imetle oma ümbrust.

3. Söö teadlikult. 

Mõnedel toiduainetel on kõrge vibratsioon, teistel jälle keskmine (näiteks brokolil on väga kõrge vibratsioon, hamburgeril pole aga üldse vibratsiooni). Kui sa tarbid toiduaineid, mis on täis keemiat ja pestitsiide või siis toiduaineid, mis on pakitud kilest pakenditesse, siis annavad nad sulle madala vibratsiooni. Mahevilja tooted aga ja hea kvaliteediga toiduained omavad kõrget vibratsiooni, mida nad organismi üle kannavad.

4. Joo vett.


Vesi on energiajõud. Juues palju vett (eelistatult filtreerituna) aitad sa oma kehal mürkaineid väljutada ja hoida energiataset kõrgel.

5. Mediteeri.

Istu mugavasse asendisse, sulge silmad ja hinga sügavalt. Tavaliselt on meie kiired päevad täi stressi ja igapäeva muresid. Meditatsioon aitab sul maha rahuneda ja enda jaoks prioriteete paika panna. 10 minutit meditatsiooni iga päev aitab sul muuta oma elu.

6. Ole tänulik.

Koostades nimekirja sellest, mille üle sa tänulik oled, aitab see sul suunata mõtteid sellelt, mida sul ei ole, sellele, mis sul juba on. Sul on ju nii palju, mille eest tänulik olla. Iga õhtu, kui sa voodisse lähed, võta harjumuseks kirjutada vähemalt viis asja, mille eest sa tänulik sellel päeval oled. See on väga ilus harjutus.

7. Praktiseeri headust.


Anna kellelegi (ilma midagi vastu ootamata) suunab su mõtte sellelt, mida sul ei ole või lihtsalt enesehaletsuselt  sellele, et sa teadvustad endale, et sul on rohkem, kui kellelgi teisel. Küllus on muuseas väga kõrge vibratsioon. Headuse praktiseerimine tõstab su vibratsiooni. Samal ajal, kui teiste tagarääkimine või liigne kaebamine nõrgestab su enese vibratsiooni.

8. Tõsta liikudes energiat.

Vibratsioon vajab liikumist, mida rohkem sa liigud, seda kõrgem on su vibratsioon. Tantsi ja tee sporti. Mida õnnelikumana sa end tunned, seda kõrgemal vibratsioonil sa oled!

Kommentaare ei ole