{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas märkamatult kaalu kaotada

H üvasti üksluised ja maitsetud dieedid, pikad paastupäevad jne. Kõigile neile, kes ei soovi nii suuri muutusi oma elus ette võtta ja kes ta...

Hüvasti üksluised ja maitsetud dieedid, pikad paastupäevad jne. Kõigile neile, kes ei soovi nii suuri muutusi oma elus ette võtta ja kes tahavad jätkata kommipaberitega krõbistamist (ainult mitte liiga palju, lepime kokku, eks ole! ) on olemas väikesi ja lihtsaid nippe, mille abil on võimalik kaalu kaotada lausa märkamatult.

JOO SUUR KLAAS VETT ENNE IGA EINET

Mõni minut enne söömist joo ära suur klaas vett. Vesi toimib söögiisu vähendajana, täidab osa maost ja piirab isu. On ju lihtne nipp ja ei nõua suuri ja kardinaalseid muutusi elus!

Veelgi julgemad võivad lisaks ühe õuna ära süüa, see vähendab veelgi söögiisu.

KÄI JALA JA MINE TREPIST ÜLES

Kui sa oled spordi oma sõnavarast maha tõmmanud, siis on olemas ka lihtsamaid variante, mis võimaldavad sul edukalt ja sama hästi häid tulemusi saavutada. Ära karda, sa ei pea hakkama sprindiga tegelema ega Crossfitiga sõbraks saama, eelista lihtsalt auto ja transpordi asemel jala käia ja igal võimalusel trepist üles minna. Lisaks sellele võid sa teha lihtsalt paar kükki telekat vaadates ja käi tihedamini vetsus.

SÖÖ VÄIKESEST TALDRIKUST

See on juba igale ühele selge matemaatika: mida väiksem ports, seda vähem kaloreid. Eriti, kui enamikul ajast inimesed söövad ilma isegi aru saamata miks ja söövad korralikult taldriku tühjaks, sest meile on ju lapsest peale korratud seda, et järgi ei tohi jätta ja toitu ei tohi raisata! Väikese taldriku tehnika on mitmete toitumisspetsialistide poolt heaks kiidetud. Sisu ju ei muutu (kui sajust iga päev pitsat ja hamburgerit ei söö) aga kogus muutub! On ju kaval.

SÖÖ ROHKEM TUMEDAT ŠOKOLAADI


Üks tükk tumedat šokolaadi (vähemalt 70%) peale einet on parim viis, kuidas magusaisu vähendada ja lubada endale tükike midagi head ja tervislikku.


JOO VEINI KÕRVALE VETT

Kui sa mõtled oma taljele veiniklaasi kõrval, siis siin on sulle üks hea nipp. Joo veini vaheldumisi veega, nii tarbid sa vähem kaloreid ja ka veini! Proovi järgi.






Kommentaare ei ole