{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suhtehoroskoop - Naine Neitsi ja Mees Ambur

S ee on kohe kindlasti liit, mis ei ole väga kindel. Kõik ei ole ette võidule määratud aga õnne saavutamine on täiesti võimalik. Nende l...

See on kohe kindlasti liit, mis ei ole väga kindel. Kõik ei ole ette võidule määratud aga õnne saavutamine on täiesti võimalik. Nende liit on keeruline, sest nende isiksused on vastuolulised.

Kohe kindlasti on nende vahel vastastikkune tõmme: Amburist mees tunneb end korraga suure kaitsjana Neitsist naise ees ja viimane võtab avasüli vastu Amburi optimismi. Ambur on alati positiivne, otsekohene ja valmis uuteks seiklusteks. Ta oskab Neitsit unustama panna naise kalduvuse negatiivsusele. Aga siin tuleb ettevaatlik olla, sest Ambur ei ole alati samas meeleolus, kui tema maine kaasa, kes lihtsalt ei oska olla kerglane ja äärmuslik. Sellest kõigest hoolimata, kui nende kahe vahel juba suhe areneb ja nad teineteist mõista katsuvad, võib see probleeme lahendada ja selle paari tuleviku õnn on täiesti võimalik.



Neitsist naist köidab see mees, kes oskab avardada ta silmaringi. Kuidas ka ei ole, nende kahe erimeelsusi ei ole nüüd ka nii palju, sellepärast võib täiesti edukalt loota ja uskuda, et kui kaks inimest tõesti tahavad koo
s olla, siis on nende õnnelik tulevik neile kindlustatud.

Neitsist naine on pigem tõsine, reserveeritud ja tundub, nagu oleks ta koguaeg maetud igapäevaprobleemide alla. Amburist mees üllatab teda ja paelub - niivõrd erineb ta temast. Tundub, nagu elaks see mees ilma tavapäraste piirideta, julgedes teha seda, mida tema ei julge. Mees toob nende ühisesse ellu niipalju uut kaasa, naine omalt poolt tagab stabiilsuse ja tarkuse. Seega täiendavad need kaks teineteist. Sellegipoolest, ettevaatlik tuleb olla armukadedusega, mille all Neitsist naine kannatada võib. Amburil on vaja palju vabadust ja teda ei tohi piirata. Kui Neitsi suudab seda mõista ja teda usaldada, siis ei pea ta pettuma.

Kommentaare ei ole