{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop - Kaksikud

Element - Õhk Värv - Roheline, Kollane Päev: Kolmapäev Valitsev planeet: Merkuur Sobib üldiselt: Kaalud, Veevalaja Parim sobivus abieluks: A...

Element - Õhk

Värv - Roheline, Kollane
Päev: Kolmapäev
Valitsev planeet: Merkuur
Sobib üldiselt: Kaalud, Veevalaja
Parim sobivus abieluks: Ambur
Õnnenumbrid: 4, 8, 13, 17, 22, 26

Tugevad küljed: Leebe, hell, uudishimulik, kergelt kohanev, õpib ruttu uusi asju, hea suhtleja
Nõrgad küljed: Närviline, ebaselge, otsustusvõimetu
Meeldib: Muusika, raamatud, ajakirjad, kõikidega suhelda, reisimine
Ei meeldi: Ãœksi olek, suletud olek, kordus ja rutiin

Kaksikud on väljendusrikkad ja elava loomusega. Nad esindavad kahte eri tüüpi isiksust ja nendega ei tea iialgi, kumba isiksusetüübiga hetkel tegu on. Üks isiksusepoolest võib olla suhtlemisaldis, sotsiaalne ja lõbustusi ihkav samal ajal, kui tema teine pool on täiesti vastand - mõtlik, murelik ja otsusevõimetu.
Kaksikuid valitsev planeet on Merkuur. Merkuur sümboliseerib suhtlust, kirjutamist ja õpetamist.
Kaksikuid hämmatab ja huvitab kõik maailmas, ikka on neil tunne, et neil ei ole piisavalt aega, et kõike tundma õppida ja kõike näha. See tuleb aga sellest, et Kaksikutel endal on tundmus, nagu oleks nende teine pool, teine Kaksik puudu ja nad on pidevalt uute sõprade, kolleegide, tuttavate otsingul.
Kaksikud on mitmekülgsed, uudishimulikud, nad armastavad lõbutseda ja tahavad kõike teada saada. Nendega ei ole kunagi igav.

ARMASTUS

Armastajana on Kaksik tuline. Suhtlemine on tema jaoks väga oluline, niisamuti kui ka füüsiline kontakt. Kui need kaks asja omavahel kombineeruvad on takistused kadunud. Kaksik on uudishimulik ja alati valmis flirtima, niiviisi veedab ta palju aega erinevate partneritega niikaua, kuni on leidnud selle õige, kes sobib tema intelligentsi ja energiaga.
Kaksik tahab tunda erutust, vaheldust ja kirge.

SÕBRAD JA PERE

Kaksikud on sotsiaalsed ja armastavad veeta aega sõprade ja pere seltsis. Neil on palju sõpru ja nad armastavad suhelda ja olla mõistetud. Teiste juures otsibki ta just neid, kes armastavad suhelda nagu tema ise. Ilma huvitava vestluseta kaotab Kaksik ruttu huvi jutuajamise vastu. Pere on Kaksiku jaoks tähtis, ta eelistab aga eriti neid, kes talle endale sarnanevad.
Perega kaasnevad kohustused on tema jaoks väljakutse aga ta saab sellega hakkama.

RAHA JA TÖÖ

Kaksikule kõige paremini sobivam töö on see, kus ta saab stimuleerida oma intelligentsi. Kaksikud on osavad, leidlikud ja väga intelligentsed. Ametikoht, mida nad valdavad, peab olema dünaamiline ja stimuleeriv.
Kaksikutele on raske valida praktilisuse ja lõbustuste vahel. Nad kulutavad liiga palju aega mõtlemisele, kuidas raha juurde teenida.

KUIDAS VÕRGUTADA KAKSIKUTEST MEEST

Kaksikute tähemärgi all sündinud mees on entusiast ja elujõudu täis, temaga koos ei hakka kunagi igav. Ta armastab seiklusi ja tal on hea huumorimeel. Ta on ideaalne kaaslane kellelegi, kes on ise energiline ja dünaamiline.
Kaksikutest mees armastab suhelda ja räägib palju, samuti armastab ta flirtida. Seltskonnaring on halb koht, kus ta tähelepanu võita, sest Kaksikute tähtkujus sündinud mees on tihti tähelepanu keskmes.
Üks nende halvimaid omadusi on kadluvus olla pealiskaudne. Samuti tuleb ette raskusi otsuste vastuvõtmisel. Kaksikute olemus on märgitud kahepoolsuse poolest. Kaksikutest mehed on ebapüsivad ent targad, see aga muudab neid veelgi kütkestavamaks naiste seas.
Kui sa tahad teda võrgutada, siis pead sa kasutama ära vaimset stimulatsiooni ja vaheldusrikkust. Ole lõbus, stimuleeriv, naera ta naljade üle ja ära karda proovida midagi uut. Vahedusrikkus on võtmesõna. Sellegipoolest, hoia oma tunded vestluse käigus eemal ja räägi kergetest asjadest.

KUIDAS VÕRGUTADA KAKSIKUTEST NAIST

Kõigepealt pead sa õppima hakkama saama tema kahepalgelise loomusega. Kaksikud võivad olla väga kirglikud ja head ühel hetkel ja teisel hetkel eemalolevad.
Kaksikud on entusiastlikud, lõbusad, intellektuaalsed ja hellad.
Kaksikud võivad alustada kiirelt intiimelu uue tutvuse käigus, tõsise ja kestva suhteloomine võtab nende jaoks aga rohkem aega ja kannatust.
Kui ta aga on leidnud endale mehe, kes on suuteline rahuldama tema intellektuaalseid ja füüsilisi soove, on tema esimene, kes pakub välja soovi ühist elu alustada.

Kommentaare ei ole