{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mõned asjad, mida te kindlasti Veevalajatest teadma peate.

V eevalajad on tegelikult täiesti teistsugused inimesed. Kui teie tutvusringkonnas juba on Veevalajaid, siis te teate, millest jutt käib. Ja...

Veevalajad on tegelikult täiesti teistsugused inimesed. Kui teie tutvusringkonnas juba on Veevalajaid, siis te teate, millest jutt käib.

Ja kui teie kaasa peaks olema Veevalaja, tunnete te tõenäoliselt ta ära allpool olevate kirjelduste järgi. Neil on päris palju puudusi, nagu meil kõigil aga samal ajal ei tasu unustada, et Veevalajad on äärmiselt huvitavad inimesed ja võimelised armastama nii, nagu vähesed seda oskavad.

1. Veevalajad on paradoksaalsed... ja kütkestavad.

Tuleb kohe ära mainida, et nad on paradoksaalsuse kuningad. Neil on hästi huvitav ja mitmekülgne isiksus. Hoolimata mõningatest raskustest suhtlemisplaanil on nad sotsiaalselt väga intelligentsed. Nad on visionäärid ja tundub, nagu hingestaks neid mingi kummaline energia, mille pärast tihti neid ei mõisteta. Nad ei ole väga demonstratiivsed ja ei näita oma tundeid kergelt välja. Veevalajate usalduse peab välja teenima, ent need, keda Veevalaja oma usalduse vääriliseks pidama on hakanud, näevad tema äärmiselt huvitavat ja kütkestavad isiksust.

2. Nad ei armasta konflikte ja tülisid. 

Veevalajad katsuvad niipalju kui see võimalik on, vältida konfliktiolukordi ja tüli. Neil ei ole lihtsalt niipalju aega raisata, neil on muud ka teha oma eluga ja nad eelistavad alati pigem rahulikult läbi saada, ilma, et peaksid kulutama oma väärtuslikku energiat nääklemiseks. Selle asemel, et sõnasõjas vastata sulguvad nad iseendasse  - ja teenib ära süüdistused, nagu oleks tema näol tegemist kellegi külma ja tundetuga. Tegelikult pole see üldse nii. Veevalaja katsub vaid oma hinges rahu luua.  Temaga on vaja lahata probleeme mõistlikult ja rahulikult, ainult nii suudate te probleeme lahendada ilma stressita ja häält tõstmata.

3. Neile ei meeldi lääge romantika.

Veevalajad on omal moel romantilised, sellepärast neile ei maksa korrata juba ära leierdatud lauseid ja südamekujulised kommikarbid jätavad nad külmaks. Veevalaja on originaalne ja eelistab sügava mõttelisi asju, isiklikke ja eriti just sellel plaanil, mis puutub tundeasju. Veevalaja tahab tõelist armastust, tõelist romantikat, mitte midagi sellist, mis on juba ära leierdatud ja lääge.

4. Nad elavad oma peas.... 

Tundub, nagu elaksid Veevalajad omas maailmas, pea pilvedes, nagu oleksid nad ülejäänud maailmast välja lülitatud. Ja on ka põhjust, nad armastavad palju mõelda. Vahest isegi liiga palju, korrates oma peas samu asju... Nad võivad unistada tundide kaupa ja unustada lausa kõik, mis nende ümber toimub.

5. Nad on pidevas muutumises ja arengus.

Veevalaja ammutab oma jõudu isiklikust arengust, püsivast muutusest. Nendega koos peab sellega arvestama, ning olema valmis tema moodi end pidevalt parandama. Hea külg on see, et sellisel moel ei tunne te kunagi igavust ega rutiini.

6. Nad on väga iseseisvad.

Veevalajatel on üks väike kiiks - nad peavad iga hinna eest kõigile tõestama, kui iseseisvad nad on, kui hästi nad ise endaga hakkama saavad ja et nad saavad ilma teisteta elus hakkama. Tegelikult ei ole tal vaja seda tõestada, kõik juba teavad ja tunnevad tema iseseisvust. Nagunii leiab ta oma probleemidele ise lahendused. Oma suure iseseisvuse tõttu tekib tal ainult raskusi, kui ta peaks kellegi sõna kuulama, alluv olla ei ole tema isiksusele omane. Armastuses ei ole Veevalaja liiga pealetükkiv, ta annab teile ruumi ja võimalust teha seda, mida te soovite ja vastutasuks ootab ta teilt sama. Teda ei ole võimalik alistada.

7. Nende iseseisvus ja iseloomutugevus varjavad suurt tundlikkust.

Selle enesekindla ja tugeva inimese taga varjab end tegelikult sügavalt tundlik, tagasihoidlik ja armastust vajav olend, kes niipea, kui ta paljastatud on, näitab end täiesti uues valguses. Ta ei näita hästi oma tundeid välja ent sellegipoolest ta on tundlik ja tal on vaja palju armastust.

8. Nad on natuke salapärased... ja väga ausad.

Veevalajas on miski, mis tema poole tõmbab. Ta oskab uudishimu äratada, mõnikord ettekavatsetult aga tihti sellepärast, et see on tema loomuses. Hoolimata sellest väikesest salapärasest küljest jäävad Veevalajad väga ausateks, kes ei talu silmakirjalikkust ja valet. Kui nad teist hoolivad, siis ei hakka nad teid ära kasutama.


Kommentaare ei ole