{ads}

HIDE

Viimased

latest

See, millest horoskoobid tavaliselt ei räägi! Huumorimeeleta inimestel mitte lugeda! Kalad, ärge avage. :)

Hoiatus: kui sa solvud kergesti ja sul puudub igasugune huumorimeel (nagu näiteks Kalade tähemärgi esindajatel) siis ära palun edasi loe...

Hoiatus: kui sa solvud kergesti ja sul puudub igasugune huumorimeel (nagu näiteks Kalade tähemärgi esindajatel) siis ära palun edasi loe! Klõpsa kinni :)



Üldiselt horoskoobid toovad esile ainult iga tähemärgi hea külje: sa oled tundlik, tark või siis hoopis elurõõmus. Aga tänapäeva sõnavabadusega võib nüüd juttu teha ka puudustest.

VEEVALAJA

Veevalaja on veendunud, et ta on ühiskonna eliit! Ta tahabki ju olla originaalne, teistsugune, erinede teistest, olla ainulaadne ja vaadata teistele ülevalt alla, sest tema enda arvates on teised inimesed liiga tavalised, labased, kellel puudub igasugune originaalsus. See, mis kogu selle loo naljakaks teeb, on see, et tundub nagu oleks kogu tema elu ainult sellele pühendunud, et olla võimalikult ainulaadne ja originaalne. Aga see muudab ta kokkuvõttes igavaks. Tegelikult ega ta enne ise aru ei saagi kui igav ta on, kui kogu teha keha on tätoveeringuid täis.

Kokkuvõttes, Veevalaja on uhke, ülbe ja pealiskaudne, lisaks kõigele on ta iseendast liiga heal arvamusel.

 

 

 



KALAD

Kalade tähtkujus sündinu nalja ei kannata ja huumorimeel puudub tal üldse. Ta on ülitundlik ja solvub iga pisiasja peale. Nii, nagu ka päris kalad keda tema tähemärk sümboliseerib, on ta jääkülm, veniv ja piiratud tähelepanuvõimega (keskendumisvõime maksimaalselt kolm minutit). Talle meeldib lasta end voolul niisama kaasa vedada, natuke nagu meduusid, et lihtsalt olla ja mitte midagi teha.
Oma headuse ja lahkuse taga varjab ta aga kitsast silmaringi.


JÄÄR

Jäärad on tegelikult väikesed närvihaiged, kes vihastavad end punaseks niipea, kui asjad ei kulge nende soovide kohaselt. Täpselt nagu väikesed krantsid, kes tee ääres hauguvad kõigi möödujate peale ja jooksevad perenaise seeliku taha peitu niipea, kui keegi läheneb - nad panevad teisi uskuma, et nad on domineerivad isiksused, sest nende kapriisid on eriti lärmikad. Aga kapriisid jäävad ainult kapriisideks.

Kui tõeline oht neid ähvardama hakkab, rahunevad nad väga ruttu maha ja poevad kiiresti oma nurka. Peale selle ei olegi midagi enam lisada, kui et nende natuur on ilma igasuguse huvitava iseärasuseta.

SÕNN

Sõnni raske iseloom on lausa legendaarne! Ta on jonnakas ja põikpäine, peensusega ta ei just ei hiilga, see on vähim, mis öelda saab.

Peale selle on Sõnn suur materialist, egoist ja kitsipung. Intellektuaalsed ja abstraktsed asjad käivad talle üle mõistuse, nad on liiga maa küljes kinni selle jaoks. Lõpetuseks jätkub neil silmi ainult toidu ja mugavuse jaoks, nii nagu siga, kes end täis pugib ja siis porri keerab. Nad on liiga keskendunud omaenda isiksusele ja veedavad tunde peegli ees, et end imetleda ja varjata väiksemaidki iluvigu. Kui nad lõpuks kindlad on, et on täiuslikud, lähevad nad baari, joovad kokteili ja pilkavad teisi. Nad on äärmiselt igavad.

 

 




KAKSIKUD

Nende kohta öeldakse, et nad on väga uudishimulikud ja kohanevad kergesti, tegelikult neil ei ole ei sisu ega püsivust, see on kõigest mulje, mis neist jääb. Nad on täiesti võimetud keskenduma millelegi sügavamale ja tõsisemale ning nende mõtlemisviis jääb alati pealiskaudseks. Kõik see, mida neil öelda on, on ilma igasuguse huvita, nagunii on see kõik tühine, tegelikult ega nad eriti üldse ei mõtlegi, tavaliselt unustavad nad kõik otsekohe järgmisel hetkel.

Vestluse käigus näitavad nad välja oma teadmisi, minnes üle kukest eeslile, et aga oma vestluskaaslast segadusse ajada. Aga me saame ruttu aru, et selle targa ja erudiidist väliskesta taga puudub neil mõttesügavus. Tegelikult on nad nagu robotid, automaatse intellektuaalsusega, kes kordavad seda, mida nad on pähe õppinud, ilma seejuures mõtlemata.

VÄHK

Te mäletate ju küll seda, kes alati iga pisiasja südamesse võttis ja nurka nutma jooksis? Tema tegelikult oligi Vähi tähemärgi all sündinud. Need viimased armastavad kohe kõigile selja keerata, kui nende õrna hinge on puudutatud ja seda kahjuks juhtub tihti. Täiskasvanutena on Vähid ikka ohvrid, ainult et nüüd neist räägitakse nende selja taga. Neid ei armastata palju, nad on liiga kurvad kujud selleks.

LÕVI

Lõvid on absoluutselt vastikud ja uhked olevused, enesekesksed ja arvavad endast liiga palju. Neil on vaja pidevat tähelepanu, neid peab ülistama, muidu nad närtsivad ära ja surevad.
Ega Lõvi polegi nii lihtne ja tore olla, nagu see välja paistab! Ometi Lõvid ise usuvad kaljukindlalt, et nad on väga erilised samal ajal, kui tegelikult on nad ainult naeruväärsed ja segadusse ajavad. Tegelikult vaevlevad nad komplekside küüsis ja elavad ainult teiste tähelepanust. Sest südame põhjas nad ju teavad, et nad pole suurt midagi väärt.

Kuna tal palju sõpru ei ole, siis kutsub ta mõnikord kokku väikese pundi imetlejaid, kes teda siis vaadata võivad, prügi välja viivad ja nõusid pesevad. Sellise õukonnaga täis silmakirjatsejaid, kes ta  sabas koguaeg keerlevad, usub ta kaljukindlalt, et ongi geenius, keda kõik armastavad ja ,et see on privileeg olla tema sõber. Samal ajal, kui ta käitub nagu väike türann. Ta isegi ei pane tähele, et need, kes teda ülistavad ei ole siirad, tuleb ära märkida, et peensused ei ole just tema rida. Tegelikult on ta nagu jonnakas laps, despoot, enesekeskne ja autoritaarne.

 

 

 



NEITSI

Neitsid on suured laiskvorstid, kes ei häbene midagi. Nende ideaalne elu oleks selline, kui nad saaksid diivani peal krõpse süüa, samal ajal telekat vaadates. Ometigi on neil analüüsivõime, näiteks nad võivad aastaid mõtiskleda selle üle, kas olla millegi poolt või vastu, arvutada tulud, kasud ja kahjud, et teada saada kas jah või ei, ühel heal päeval nad leiavad või ei leia tõelise töökoha.

Isegi, kui Neitsi tööd teeb ( seda tuleb ka ette muide) ei hooli ta karjääri tegemisest, sest tal lihtsalt ei ole üldsegi ambitsioone. Tema olemust võib võrrelda luua või lapiga, millel puudub suur väärtus. Ta lepib sellega, et teda koheldakse nagu ta polekski keegi. Ta on ülihea aga selleks, et teha seda, mida teised teha ei taha. Ta ju ei oska suurt midagi muud teha... Kokkuvõttes, ta on tühine, nõrk ja lodev.

KAALUD

Kaalusid on raske määratleda, ta on üsna udused kuju. Nii, nagu Neitsid hiilgab ka tema oma laiskuse poolest, läheb hilja magama ja ärkab veelgi hiljem. Ta ei tea, mida ta tahab ja tal tegelikult  üldse puudub isiksus. Ta on võimetu otsustama ja läheb alati nende kõrvale, kes on tugevamad.
Ta ei armasta üksindust ja tal on pidevalt vaja teisi inimesi enda ümber selleks, et elada. Tegelikult oma elu tal üldse puudub, ta elab ainult teiste jaoks ja sellest, mida teised temast arvavad. Ta tahab kõigile korraga meeldida, see muudab ta silmakirjalisteks, otsustamatuks, kõhklevaks kõige suhtes mida ta ütleb, liiga kalkuleerivaks ja võltsiks. Tema niiöelda kunstimeel on tegelikult värvitud sentimentaalsus.

SKORPION

Skorpionil on tegelikult juba halb kuulsus... ja täiesti teenitult! Oma südames ei armasta ta palju teisi, ta on salakaval, närvihaige ja agressiivne tegelane. See paneb kummalisel kombel päris skorpionile mõtlema, aga samuti ka teistele sama sümpaatsetele loomadele, nagu madu, rott või vihmauss.

Ta armastab tähelepanu mujale keerata, manipuleerida ja pimedas nurgas oma salapäraseid plaane ellu viia. Ta on pateetiline. See on nende sisemine ebakõla, mis neid tõukab tagant niikaua, kuni neist saavad psühhopaadid. Kunagi ei tea, mida nad tegelikult mõtlevad ja kas nad meie vastu halbu plaane ei hau. Parem on neid vältida.

AMBUR

Amburid arvavad, et nad on suured filosoofid, vaimuinimesed ja avatud maailmavaatega. Ja see muudabki neid naeruväärseks, sest enamik neist on tegelikult tühised tegelased, kes ei suuda isegi omaenda ideesid ellu viia.

Püsimatud ja võimetud lubadustest kinni pidama, suure sooviga olla tähelepanu keskmes ja teistele muljet avaldada on nad kahtlemata osa inimestest, keda peetakse väljakannatamatuteks. Nad unistavad seiklustest aga ei suuda oma igapäevaelust piisavalt aega leida. Nad on tuntud oma rumalate valikute poolest, mida nad pärast kahetsevad.

KALJUKITS

Nende haiglane tagasihoidlikkus teeb murelikuks. Üldiselt katsuvad nad kohmakalt vabandusi leida. Ja kui te katsute nendega lahke ja hea olla ja lähete nendega rääkima (jõudu kaasa!) saate te ruttu aru, miks ta on tagasihoidlik ja kinnine: ta ju ei räägi, sest tal ei ole mitte midagi öelda.

Tema kogu isiksust võib kokku võtta tühjusega. Kaljukits on lihtsalt surmani igav ja tüütu, tal on ainult mustad mõtted ja ta võib kahe minutiga teil tuju nulli lasta. Lühidalt, tal on õigus jääda märkamatuks . Kummalisel kombel tundub, et mõned inimesed hindavad teda, samal ajal on see ju hea, sest maailmas leidubki igasuguseid.





Allikas: demotivateur.fr




Kommentaare ei ole