{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas armastada Kaljukitse tähtkujus sündinud inimest

S ee on üsna delikaatne teema, sest Kaljukitse tähtkujus sündinud inimese armastamine nõuab palju aega ja kannatlikkust, sest kõik, mis puu...

See on üsna delikaatne teema, sest Kaljukitse tähtkujus sündinud inimese armastamine nõuab palju aega ja kannatlikkust, sest kõik, mis puutub tunnetesse, on temale kaunis võõras.
Võib jääda mulje, nagu tal polekski tundeid ja võib üsna arusaamatuks jääda, kas ta on lihtsalt tagasihoidlik või absoluutselt ükskõikne.

Aga tegelikult vajab ta armastust, õrnust ja isegi sensuaalsust, ehkki enamiku ajast ta sellega nõus ei ole. Tema armastamine niisiis nõuab mõistmist ja arusaamist, millisel põhjusel ta on ehitanud enda ümber müürid ja vallid, millest teised niisama lihtsalt üle ei saa.

Sellepärast on oluline teada saada, milline on olnud tema lapsepõlv. Tihti on Kaljukitsed saanud liiga range kasvatuse, milles ta ei saanud ennast hästi tunda või siis jäi tal vanemate armastusest puudu, mille tõttu ta õppis varakult endasse sulguma. On väga oluline seda kõike mõista ja arvesse võtta, sest see seletab tema üksiolemise soovi, mis ajaga ei kao aga mõningal määral väheneda võib hiljem.

Teine probleem on tema kartus armastuse ees, mille tõttu ta tegelikult mitte kedagi õieti ei usalda. Selline käitumine võib tuleneda esimesest halvast kogemusest, mida ta kardab uuesti läbi elada.
Kaljukitse armastamine tähendab seega valmisolekut aidata tal edasi minna ja lasta tal tegeleda sellega, mis teda köidab ja mis talle huvi pakub. Hea on jääda paindlikuks tema autoritaarsuse ja kõrgete ideede ees ja mitte talle vastu hakata. Näidake välja oma huvi ja imetlust tema tegevuste suhtes.

Kaljukits ei armasta kergemeelsust. Ta oskab vaikust hinnata, tühja loba ajamine ei ole tema rida. Ta ei aja taga luksust ega pealiskaudseid väärtusi.

Kui ta on kellegagi koos, pingutab Kaljukits et hoida oma suhet stabiilsena, sest  ta võtab suhet, kui kohustust, millest ta tahab kinni pidada. Ta pakub vastukaaluks natuke rangevõitu ent väärika kooselu, milles mõlemad pooled võivad rahulolu leida, kui teine pool ei otsi taga romantikat ega õrnusi.

Kaljukits oskab ennast suurepäraselt valitseda, tal on ülevad mõtted ja teod ning teda võib võrrelda kõige täiuslikuma sodiaagimärgiga.


Kommentaare ei ole