{ads}

HIDE

Viimased

latest

Harjumuste printsiip

Joseph Newtoni järgi. Kas teil on harjumuseks alal hoida kasutuid asju arvates, et ühel heal päeval, kes teab millal, võib teil n...



Joseph Newtoni järgi.



Kas teil on harjumuseks alal hoida kasutuid asju arvates, et ühel heal päeval, kes teab millal, võib teil neid asju vaja minna?

Kas teil on harjumuseks koguda raha ja mitte seda mitte kunagi kulutada arvates, et ühel päeval võib puudus kätte tulla?

Kas teil on harjumuseks hoida alles kõik riideesemed, vanad kingad, mööblitükid, vanad kasutud tööriistad ja muud vahendid, mida te pole juba ammu kasutanud?

Ja oma südames? Peate te alati meeles kõiki etteheiteid, halbu mälestusi, kurbust, hirme ja enamgi veel?

Kas te aru ei saa siis, et selleks, et lasta ja võimaldada uutel asjadel teie ellu tulla, tuleb kõigepealt end vabastada kõigest sellest, mis on üleliigne?

Kui te soovite rikkaks saada või midagi uut oma ellu siis on väga tähtis, et te kõigepealt lasete lahti kõigest sellest üleliigsest, mis teid koormab.

Te teete seega ruumi ja vabastades end vanadest asjadest loote tühjuse, mille jõud on see, mis kogub endasse ja tõmbab ligi kõike seda, mida te soovite.

Niikaua, kui te materiaalselt ja emotsionaalselt hoiate alal kasutuid ja vanu tundeid, ei ole teil ruumi uuteks ja paremateks võimalusteks.

Kõik peab ringlema.

Koristage oma sahtlid, riidekapid, tööruumid, garaaž... Andke ära kõik see, mida teil enam vaja ei lähe ja mida te ei kasuta.

Mitte ebavajalikud asjad ei hoia teid sellel tasandil, kus te praegu olete vaid teie enda hoiak, mis nõuab alalhoidmist.

Kui me hoiame alal midagi varuks, on meil alateadvuses alles kartus puuduse ees.



Me usume, et homme võib meil seda kõike vaja minna.

Sellise mõtteviisiga saadate te oma alateadvusele sõnumi,  et te ei usalda tulevikku ja arvate, et parim ja lootustandvam homne päev ei ole teie jaoks ja selles uskumuses hoiate te alal vanad ja kasutud asjad.

Vabastage end kõigest sellest, mida te olete aastate jooksul kokku kogunud ja mis on kaotanud juba ammu oma värvi ja sära...

Laske enda juurde tulla sellel, mis on uus.

On väga oluline teha ruumi oma elus selleks, et uued ja paremad asjad saaksid tulla teie ellu.










Kommentaare ei ole