{ads}

HIDE

Viimased

latest

Meie esimene teeme koos!

   Teeme koos on vahva postituste sari, kus igal nädalal alustame millegi uue KOOS TEGEMIST. Selleks võib olla mingi toiduteema, meisterdami...

   Teeme koos on vahva postituste sari, kus igal nädalal alustame millegi uue KOOS TEGEMIST.
Selleks võib olla mingi toiduteema, meisterdamise teema, trenniteema..... Tegemisi alustame reeglina laupäeval.
   Me ei oota, et kõik teemad sobiksid kõigile. Võta osa neist koostegemistest, mis sind kõnetavad. Väga vahva on, kui oled üks neist inimestest, kes leiab iga teema kaasa tegemisest rõõmu.
   Kui sa  oled tublilt kaasa teinud, anna sellest kindlasti märku ka vastava nädala koostegemise fb teemas. Ãœksteise tugi ja kogemuste jagamine on tore!

Teeme koos teemades on ka üks lisavõlu. Iga päev (või kokkuleppel ülepäeviti) lisame blogisse uue sammu koostegemisest.




Selle nädala KOOS TEGEMINE:

TUNNE ENNAST HÄSTI!

Laupäev: Kõnni 5000 sammu või 4 km.

Me teame täpselt, et kõige raskem hetk kõndimise juures on toast välja saamine. Seega olenemata sellest, kas sul on trenniriided või ei, kas sa elad tiheda liiklusega linnas või maal, kas sul on aega kõndima minna või ei- läheme täna koos ja teeme enda 4km! Kasvõi päris päris hilja õhtul, peale töölt tulekut ja alles vastu ööd seda postitust lugedes! Meie usume Sinusse! PS- vea sõber ka kaasa. Ja kui ta ei taha tulla, mine ise ikkagi.

Pühapäev: Kõnni 3 km ja tee 1 minut plankingut (harjutuse selgitus).

Esmaspäev: Kõnni 3 km, tee 1 minut plankingut ja viska ära kotitäis ebavajalikke asju! Ãœks terve kilekotitäis. Mitte prügi, vaid asju, mis su elamist ilmaasjata  koormavad. Eriti hea oleks, kui need asjad leiavad uue omaniku. Andke fb teada, milline heategevus Teie abi saab!

Teisipäev:  Kõnni 3 km, tee 1 minut plankingut ja ütle täna vähemalt viiele inimesele midagi ilusat.

Kolmapäev: Tee 2 min plankingut ja varu poest homseks "toorest" (ananassi, kiivit, õuna jne, mis iganes sulle maitseb- homme sööme  palju värsket).  Lisaks alusta ühe ootel tööga, Tead küll- sellega, mida ammu plaanid, et peaks aga..... Olgu selleks siis külmiku koristamine, arvutis piltide sorteerimine või garaaži kraamimine. Kui töö valmis, saad aru, miks see punkt oli hea enesetunde nädalas!

Neljapäev: Söö palju värsket, kõnni 3 km ja ära unusta 2 min plankingut teha.

Reede: Tänane kõnnitiir on 5 km. Peale seda otsi välja (või astu päeval raamatukogust läbi või lase kellelgi sinu eest astuda ja sind kuhja raamatutega üllatada) ja alusta mõne hea raamatu lugemisega. 

Laupäev: Nädal hakkab läbi saama. Kui leidsid endas jõudu kaasa teha, peaksid ennast tundma juba päris hästi. Täna kõnni, jookse või jaluta täis enda 5 km ja pane paika plaanid, kuidas ka edaspidi ennast hästi tunda!

Kommentaare ei ole