{ads}

HIDE

Viimased

latest

Küsimus, mis muutis Steve Jobs'i elu ja mis muudab ka sinu elu.

Alates Apple loomisest aastal 1976, veetis see informaatika geenius peaaegu kogu oma aja töötades. Ta oli kohal igal koosolekul puududes ai...

Alates Apple loomisest aastal 1976, veetis see informaatika geenius peaaegu kogu oma aja töötades. Ta oli kohal igal koosolekul puududes ainult ühelt kogu oma elu jooksul.

Mis oli selle põhjuseks?

See on väga lihtne. Steve ei saanud osaleda sellel koosolekul, sest tal oli esimene kohtumine sellega, kellest hiljem sai tema naine.



Ühel päeval esitles Steve oma teesi ülikoolis. Tema tulevane abikaasa, Laurene Powell, oli publiku seas. Steve leidis, et ta on kena ja otsustas teda kõnetada kohe peale oma kõnet. Nad vahetasid telefoninumbrid.

Steve ei tahtnud asjadega viivitada ja kutsus ta samal päeval õhtusöögile. Aga, ta oli unustanud, et samal õhtul pidi ta osalema ühel koosolekul.



Autosse istudes esitas Steve endale saatusliku küsimuse: "Mida sa teeksid, kui see oleks su elu viimane päev? "

Peale lühikest mõtisklust astus ta autost välja ja läks tagasi ülikooli. Ta leidis üle Laurene ja viis ta endaga kaasa.

Sellest päevast alates jäid nad kokku.



On tähtis mõista, et mitte miski ei kesta igavesti. Kui sa suudad seda meeles pidada, leiad sa julgust, et riskeerida ja sukelduda sellesse, mida kutsutakse eluks.

Esita see sama küsimus endale iga kord, kui sa kahtled. See aitab sul paremini keskenduda sellele, mis tõesti elus tähtis on.

Tee seda enne, kui on liiga hilja.


Allikas

Kommentaare ei ole