{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas ühe nädalaga oma mõtteid muuta?

T e olete see, mida te mõtlete ehk siis teisiti öeldes te olete oma mõtete summa. Hädaldades ja end alavääristades teete te halba ainult is...

Te olete see, mida te mõtlete ehk siis teisiti öeldes te olete oma mõtete summa. Hädaldades ja end alavääristades teete te halba ainult iseendale. Armastus ja austus, mida te enda vastu osutate, on sama suur, kui see, mida te teistelt vastu saate.


Hommikuti, kui te üles ärkate, teie esimesed mõtted on positiivsed või negatiivsed? Olete te iseenda ja oma eluga rahul? Või teete te pidevalt nimekirja kõigest, mida te peate tegema, et oma elu muuta, mõteldes oma suhtele ja karjääriredelile, kahtlete te oma otsustes, mida olete vastu võtnud?

See kõik on normaalne, kui seda tuleb ette aeg-ajalt aga kui see muutub rutiiniks, peab juba ettevaatlik olema. Teie mõtted on energia vibratsioon ja teil on võimalik muuta oma reaalsust muutes oma mõtteid. Siin on viis tehnikat, mis võimaldavad muuta mõtteid ühe nädala jooksul, et saata kestvaid tulemusi.

1. Ärgake igal hommikul sisendades endale: Täna tuleb väga hea päev!

Korrake seda endale kõva häälega kohe, kui olete silmad avanud, enne, kui muud mõtted pähe jõuavad tulla. Midagi kõva häälega öeldes nõuate te, et see juhtuks ja te kujutate seda endale oma alateadvuses ette. Soovige, et iga päev tuleks parem.

2. Tugevdage enesekindlust.

Iga hommik ärgates sisendage endasse enesekindlust, tugevust ja võtke endale vastutus eesoleva päeva eest. Tehke seda kuue sekundi jooksul enne voodist tõusmist.

3. Muutke oma suhtumist iseendasse.

Järgmisel seitsmel päeval peegli ees olles öelge endale positiivseid asju. Õnnitlege ennast kõige selle eest, mis teil juba on, selle asemel, et muretseda selle üle, mida teil veel ei ole.

4. Muutke oma perspektiive, muutke oma olukorda.

Võtke initsiatiive ja hakake uskuma, et olukorrad hakkavad teie heaks ja mitte teie vastu, minema. Uskuge, et te väärite paremat, see paneb teid võitjana ennast tundma.

5. Tegutsege.

Selle asemel, et endale kohutusi peale suruda, tegutsege, uskudes, et saate kasu. Esimesed kümme minutit võivad kõik muuta. Kui te muudate viisi, kuidas te mõtlete, suudate te üles ehitada terve suhte, mitte ainult oma ümbrusega vaid ka iseendaga.




Allikas: santenaturelle.com


Kommentaare ei ole