{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kes on horoskoobi järgi teie parim sõber ja ideaalne kolleeg.

Millise tähemärgi esindajaga sobite te ja mõistate üksteist kõige paremini? Jäär 21. (märts- 21. aprill) Parim sõber. Kaksikute esindajatega...

Millise tähemärgi esindajaga sobite te ja mõistate üksteist kõige paremini?




Jäär 21. (märts- 21. aprill)

Parim sõber.

Kaksikute esindajatega peaksite te suurepäraselt teineteist mõistma, samad naljad, sama huumorimeel, samad lõbustused, sama maailmavaade, samad huvialad, samad projektid!

Hea kolleeg.

Teile meeldiks töötada kaalude esindajaga, kellel on paindlik meel ja sama suur paindlikkus projekte luues. Teie koostöö peaks hästi sujuma, sest teie mõtlete ja Kaalud tegutsevad.


Sõnn (22. aprill - 21. mai)

Parim sõber.

Kui nad kord üksteist hindama on hakanud jäävad Sõnn ja Kalad surmani sõpradeks. Sõnni tarkus sobib suurepäraselt Kalade inimlikkusega. Üheskoos pingutavad nad, et kaaluda unistusi ja reaalsust.

Hea kolleeg. 

Neitsi ei ole naljategemiseks. Seda parem, tema tõsidus on just nimelt suurepäraste tulemuste tõotuseks. Sõnn toodab ja Neitsi lõikab vilju hoides tasakaalus säästud (aega ja raha) ja investeeringud (pingutusi ja tulu).


Kaksikud (22. mai - 21. juuni)

Parim sõber.

Kaksikud ja Kaalud armastavad seltskondlikke üritusi, esimene mängimiseks ja teine, et flirtida. Neil on koos lõbus ja nende õhtud on täis pidusid. Nad ei anna teineteisele lubadusi aga soovivad üksteist taas näha... kui võimalus tuleb ja selleks, et lõbutseda.

Kolleeg.

Jäära siirus võimaldab tal teada, kuhu ta liikumas on ja mida tal oodata on. Jäär muudab ideed, sellest pole hullu, sest Kaksikud on võimelised kohanema ja kaasa minema olukorraga. Koos ei võida nad alati aga suudavad korda saata ilusaid saavutusi.


Vähk (22. juuni - 22. juuli) 

Parim sõber.

Skorpioniga mõistate te teineteist ilma sõnadeta. Intuitsioon ja empaatiatunne soodustavad teineteisemõistmist ja usalduslikke vestlusi. Väärtustades mõlemad kõrgelt peret ja lapsevanemaks olemist, tähistate te pidusid ja sünnipäevi koos.

Hea kolleeg.

Kui asi puudutab inimlikkust, pöördub Vähk Kalade poole sooviga, et viimane oma rahuliku meelega pingeid maandaks. Kui asi puudutab tehnilist külge, siis on vaja aga Neitsi kogemusi.


Lõvi (23. juuli - 22. august)

Parim sõber.

Olles samal sagedusel mõlemad, Lõvi ja Ambur korraldavad üritusi organiseerides pidusid ja õhtuid. Mõistes teineteist suurepäraselt, panustavad nad kvaliteedile ja vastastikkusele usaldusele ning rõõmustavad teineteise edusammude üle.

Hea kolleeg.

Lõvi armastab toetuda Kaksikute ettenägelikkusele, et teada saada, kas projekt on usaldusväärne või mitte. Nad lobisevad, teevad, teevad uuesti enne pingutustele keskendumist ainsa eesmärgiga edu saavutada. Lõvi tegutseb, Kaksikud suhtlevad. Ja mõlemate jaoks projekti sisseõnnistamine.


Neitsi (23. august - 22. september)

Parim sõber.

Koos Sõnniga on suhted siirad ja kestvad. Kui mõni probleem tekibki, Neitsi teab, et Sõnn leiab lahenduse. Nad meisterdavad asju koos, sekeldavad aias ja teevad koos süüa.... see on praktiline ja tootlik sõprus.

Hea kolleg.

Neitsi ja Kaljukitse vahel on miski, mis toimib. Suured töötegijad mõlemad, ühendavad nad oma jõud, et viia projekt lõpuni, mille eesmärk on loomulikult panna kasu teenima ja tulu saama. Tasuta lõunaid ei ole, see on neile deviisi eest.


Kaalud (23. september - 22. oktoober)

Hea sõber.

Veevalaja ja Kaalud panevad oma populaarsuse oma hobide teenistusse. Nad moodustavad tiimi, et ühendada oma energiat, lõbusid, pidusid ja suhtlust. Nende tugevus: panustada oma sõpruse peale mängus, et seda tugevamaks muuta.

Hea kolleeg.

Ambur oleks üks võimalikest. Ta annab Kaaludele vajalike vapruse, et realiseerida oma projekte. Loova meelega Kaalud leiavad Amburis parima agendi, et müüa oma teoseid.


Skorpion ( 23. oktoober - 22. november)

Parim sõber. 

Sõnniga mõistate te teineteist, sest tema rahulik loomus aitab teil pingeid maandada (millest teil puudus ei tule). Isegi, kui Skorpion ei tunne täiel määral sõpruse tähendust ( ta tüdineb ruttu ja tal puudub eneseusaldus) jääb Sõnn talle heaks sõbraks.

Hea kolleeg.

Skorpion on diskreetne ja tugev samaaegselt. Aga ettevaatust, tema näiline hõivatus ei ole ülbus ja Kaalud sobivad ideaalselt temaga koostööd tegema, Skorpion saab maandada oma suurt ambitsiooni ja Kaalud leiavad vahendi, kuidas projekte ellu viia.






Ambur ( 23. november - 21. detsember)

Parim sõber.

Nii, nagu tema sõber Ambur ei hakka Jäär end koormama nendega, kes talle ei sarnane. Koos suudavad nad enda meelt lahutada naerdes ja seigeldes. Reisid, lõbustused, huvialad, naudingud... Elu on üks pidev pidu ja trall!!!

Hea kolleeg.

Veevalaja suudab luua hea atmosfääri ja see motiveerib Kaljukitse andma endast parimat. Ilma igasuguste pingeteta ja kindlustundega, et edu on jagatud. See on hea duo, mis teeb head tööd ilma katastroofiohuta.


Kaljukits ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Parim sõber.

"Lähme kuskile sööma?" Sõnni kutse meelitab Kaljukitse maitsemeeli. Nad sõlmivad tugevad sidemed kohtudes tihti aga ilma, et oleksid kunagi liiga pealetükkivad.

Hea kolleeg.

Isegi, kui teda on vaja natuke ergutada tagant, jäävad Kalad siiski rahustavaks kolleegiks ja Kaljukits annab talle tema laisa meele andeks. Ja lõppude lõpuks, Kaladel on hea õnn ja vaist. Ideaalne, et võita aega ja raha.


Veevalaja ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Parim sõber.

Kuradile igavus ja kurbus, kui sul on selline sõber nagu Lõvi. Ometi ei sarnane nad teineteisele üldse horoskoobi järgi, täiendavad nad end naerdes, nii huvialades, kui pidutsedes. Kui nad on võistlejad, nende õiglane mäng päästab alati nende sõpruse.

Hea kolleeg.

Jääral on igas sekundis tuhat uut ideed. Veevalaja sorteerib parimad välja ja hoiab alal kõige paremad ja nuputab, kuidas neid realiseerida. Nad mõtlevad ruttu, tegutsevad ruttu, väsivad ruttu ja lepivad pidevalt.


Kalad (20. veebruar - 20. märts)

Parim sõber.

Kalad hoiavad end Vähiga kokku. Ta tunneb end rahustatuna, toetatuna, juhatatud oma heatahtliku sõbra juhatustest. Selles sõpruses on palju headust ja see on märgitud suure inimlikkuse pitseriga.

Hea kolleeg.

Skorpion õpetab Kalu järgnema oma vaistule. Kuulates mõlemad oma väikest sisemist häält, teevad nad häid valikuid ja panevad oma talendi ainulaadsete, originaalsete ja loominguliste  projektide teenistusse.







Kommentaare ei ole