{ads}

HIDE

Viimased

latest

2016. aasta Hiina horoskoop

2016 - Ahvi aasta. Kui Ahv hakkab valitsema (8. veebruaril 2016) ei tea kunagi ette, kas tegemist on väikese ahvikese või go...



2016 - Ahvi aasta.



Kui Ahv hakkab valitsema (8. veebruaril 2016) ei tea kunagi ette, kas tegemist on väikese ahvikese või gorillaga. See on asja koomiline ja mitte eriti rahustav külg.

Hiinlased on ühel meelel ühes: Ahvi aastal võib juhtuda kõike! Nii, nagu Ahv kiigub kapriiside ja grimasside, huumori ja pilkamiste, tarkuse ja kavaluste vahel, Ahvi aasta võib kõikuda ootamatuste ja ebareaalsete olukordade vahel, üllatuste ja murrangute vahel, riski võtmise ja bumerangi efekti vahel, spekulatsiooni ja pettuste vahel...



ROTT



Mis on ühist Ahvil ja Rotil? Nad on mõlemad väga kavalad. Sellepärast ongi Rotil pärituul 2016. aastal, ta tunneb ennast eriti rahulikult ja teda peetakse karismaatiliseks.
Te võite oodata õnnelikku aastat: elagu saatuse tagantlükked, kuldsed juhused (neid ei saa unustada), head kullasooned, mille järel te sammute. Vastuoksa, ärge katsuge iga hinnaga panna asju käima. Te saite Lambaga oma annuse tegevust ja nüüd oleks kõige mõistlikum panna jalg pedaalile, kui asi puutub muutustesse ja vallutustesse. Kindlustage oma varandust, võtke mõtlemisaega, võtke õppust eelmistest aastatest! Ahvi aasta rütmikas tempo paneb teid peamiselt kõige rohkem ajurakke kasutama (see annab teile võimaluse puhata!) .

Armastus: Tundub, et Ahv on tõsiselt otsustanud teie eraelu tagant tõugata. Teie armuelus löövad särama projektori tuled! Need, kes on juba kellegagi koos, võtavad tõenäoliselt vastu olulisi tuleviku otsuseid. Õnn annab tiivad... Suhte ametlikuks tegemine või laps? Vallalised on õnnistatud: suur kohtumine, mis tõotab olla tõeline esimesest pilgust armastus ja mis laseb unustada viimaste aastate üksindust.
 
 
 





HÄRG



Ahv narritab härga, lõbustab teda vahest ja talle meeldiks teda raputada, et temast välja saada tema kuulsat flegmaatilisust ja tema mäletsevat külge. Ahv on palju reaktiivsem ja soovitab Härjal ära kasutada hetkeolukorda, ilma koguaeg minevikus keerutamata. Jätke enda taha kõik see, mis ei toiminud ja õppige ära tundma õnnehetki, mis muudavadki elu täisväärtuslikuks! Olge optimistlik ja nautige igapäevast elu. Olge sellegipoolest valmis pingutusteks, Ahvil pole midagi selle vastu ja ta teab, et see on teie tõeline jõud. Võib juhtuda, et te peate end maksma panema 2016. aastal, eriti professionaalsel tasandil. Tasuta lõunaid ei ole ja te teate seda väga hästi.

Armastus: Ahvi aastal võib kõike juhtuda aga seda ei küsita, kas see ka kestma jääb. Kõik uued silmapiirid, seiklused, uuendused on teretulnud. Härg õpib hindama käesolevat hetke (on ta siis kellegagi koos või vallaline). 2016. aasta ei ole mäletsemiseks, te võtate elu ja armastust poitiivse külje pealt ja jätate halvad kogemused minevikku, te ei mõtle alati tulevikule ja rõõmustate, kui igapäevane armuelu on korras.


TIIGER


Kitse aasta ei jätnud teile palju võimalusi tegutsemiseks ja nüüd jõuate te Ahvi aasta lävele, sügelevate käte ja sooviga maa ja taevas teistpidi pöörata (et anda taas vaba voli oma energilisele ja võitlusvalmile temperamendile). Oht on seega enam, kui suur: Tiiger, kes on liiga kaua pidanud ootama ja on pettunud ei lähe uude aastasse saba jalge vahel. 2016. aastal on teil suured ja helded soovid aga on hea aeg-ajalt meelde tuletada, et unistuste ja reaalsuse vahel on suur vahe (isegi, kui olakse sünnitud tiigri aastal) . Sellepärast olge helde aga mitte priiskav, ambitsioonikas aga ärge uskuge imedesse, võtke vastu otsuseid aga ärge hakake kohe just vägitegusid tegema! Hoidke külma pead isegi, kui teie soovid on natuke tulised...  Ahv sositab teile, et tarkus ja strateegia ei takista edu saavutamist. Kui selle asemel, et laotada oma soovid suurele ekraanile, hakkate te pigem sellega tegelema, mida te oskate hästi teha, Ahvi aasta tõotab tulla hullumeelselt edukas.

Armastus: Õhus on kompromissi. Te armastaksite ( ja te võiksite ka muide) end heita paari armuafääri aga on hea, kui võtate appi natuke mõistust raskuste ees, mis kerkida võivad. Kirg kütab teid aga kas see kirg ka kohal on, kui asjad tõsise suuna võtavad? Ilmselt mitte. Mitte enne, kui te pole selle küsimuse üle tõsiselt läbi mõtelnud.


KASS


Ahv on salakaval ja tundub, nagu ta tahaks sellel aastal teile tõestada oma kavalust. Kass (täis elujõudu peale Kitse aastat) on rõõsa ja rahulik, täis optimismi ja tahab hea meelega jätkata samas vaimus uskudes, et kõik tal õnnestub. Ettevaatlikust... (ütleb teile Ahv) liigne eneseualdus võib pimestada ja nõrgestada teie võimekust ja ettevaatlikust. Eufooria võib teie eest varjata palju delikaatsemaid situatsioone, kui nad esialgu paista võivad. On sellepärast soovitav (2016. aastal) arendada realismi tunnetust, hoida pea õlgade peal ja mitte mängida kõige targemat. Vaadake ette, kuhu te astute, vältige pealööke ja arvutage oma hüpete laius (et paremini käppadele maanduda). Hoidke alal oma positiivne meel ja kindlustunne (mis teile nii hästi sobib) aga ärge alahinnake takistusi, potentsiaalseid vastaseid ja nähke tõesti vaeva, et ise reaalsusest õieti aru saada.

Armastus: Sama skeem, samad nõuanded, mida järgida. Kui te olete kellegagi koos, ärge puhake oma enesekindlusel, mis laseb teil rahulikult uinuda. Kui te vähendate valvet, kui te lasete rutiinil võimust võtta, võivad probleemid esile ilmuda heinakuhjade tagant ja teile ootamatult kaela sadada. Tulemus: 2016. aastal toitke armastust ja kirge, armastage teha üllatusi ja ärge unustage võrgutada. Vallalised - ettevaatlikust, kui te kosjateele lähete või uuele armuloole alla kirjutate! Jookske ringi, nautige elu aga ärge laske end pimestada! Kui armastus (see tõeline) teie uksele koputab, siis avage uks ettevaatlikult ja hoidke hoolega alal seda väärtuslikku ja ilusat armuleeki.


DRAAKON


Ahv ja Draakon, siin on meeskond, mis võidab. Sellepärast võite täie südamerahuga oodata ühte väga ilusat perioodi, sest sellel aastal on kõige ilusam osa reserveeritud teile! Õnnelik aasta, kus teil alati veab! Särav sotsiaalelu kuulutab end selleks aastaks: 2016. aastal Ahv eelistab teie juures suhteelu ja annab teile pikema käe. Toetuge rohkem oma suhtlusvõrgule, te võite end vaid õnnitleda sest see aitab teil karjääri teha! Töö juures räägitakse plaanide täitmisest ja huvitavates tulemustest. Super aasta! Mõtelge samuti teha natuke suurpuhastust oma elus, eemaldage vähehaaval need, kes on kaotanud mõtte; sidemed, kes pigem rõhuvad; inimesed teie ümbrusest, kes on  liiga pealetükkivad. Tehke tark otsus ja vaadake, mis teid pidurdab: kui te olete kergem, on palju lihtsam võita!

Armastus: Ahviaasta puhub teile uut ja värskendavat tuult. Kui te olete kellegagi koos, meeldivad teile kõik võimalused muutusteks ja te olete esimene, kes juhustele peale hüppab. Kolimine, elurütmi muutus, ootamatud sümpaatiad, uued peoarmastajatest sõbrad: teie suhe võib kergelt uppuda sinna möllukeerisesse. Igal juhul, kui rutiin ka peaks oma nina sisse pistma, teie tuju kannataks selle alla, nagu puuris emalõvi oma. Vallalised, teid ootab aasta täis flirte! Kui ikka niipalju kutsutakse külla, kas saab siis keegi end üksikuna tunda? See ongi ilmselt teie probleem 2016. aastal. Te ei tea enam, kuhu pea panna ja kuhu te oma südame kaotasite. Igaljuhul üksik te enam ei ole aga te sarnanete paljuski liblikale: vaba, uudishimulik, meekorjaja.
 
 
 
 
 


MADU


Madu, kes  öeldakse olevat umbusklik, ettevaatlik ja läbimõeldud , vahetab oma strateegiat Ahvi mõju all, kes tõukab teda suurelt nägema, astuda vastu tundmatule ja proovida seiklusi. Milline muutus! 2016. aastal, leiate te end täis enesekindlust, täis võitlusvaimu ja valmis kõikideks julgustükkideks, et endale lubada uusi perspektiive ja võita oma õnne (mida Ahviaasta on otsustanud teile pakkuda). Seega 2016. aasta tõotab tulla hea, täis ametialaseid kordaminekuid. See on sobiv aeg, et alustada uute projektidega, riskeerida, pürgida karjääriredelil ülespoole minna. Soodsad olukorrad on otsekui loodud, et teid edule juhatada (ja võib-olla isegi veel kaugemale, kui te olete julgenud unistdada). 2016. aasta tõotab olla teie jaoks rikas, kullatud ja vahest natuke liiga meeletu. Igas mõttes. See peaks teid aitama sirge seljaga üleskutseid vastu võtta.

Armastus:  Te hoiate kindlalt oma armsamal käest kinni ja teie 2016. aasta profiili kohta võiks öelda: "Raudkäsi sametkinda sees." Kui te olete kellegagi koos, olete teie see, kelle jalas on püksid ja kes juhib armastuse tantsu.  Võib juhtuda isegi, et te süütu näoga surute peale mõned muutused ja see olete taas teie, kes leiab lahendused (erimeelsuste korral). Kui te olete vallaline, teie sarmi ja enesekindlust pannakse tähele. Teil tekib valikuprobleem aga ärge andke käest nii lihtsalt oma vabadust. Lühidalt, teie olete see, kes armastuses teeb ilusat ja halba ilma ja te oskate tunda suurt kirge ilma kindaid käest võtmata.


HOBUNE


Ahvile meeldib Hobune ja ta võib aeg-ajalt isegi sadulasse istuda. 2016. aastal teid iseloomustav sna võib olla "Areng". Te olete otsustanud edasi minna harmooniliselt ja ilma haiget saamata: võitlused, hammustused ja raudkäsi, see kõik jääb eelmisse aastasse. Ahvi aastal, liigute te õrnalt edasi , te palute ja saate abi, teie suhtlusringkonna mõju teie ambitsioonides võib olla küll saatuslik ja te võidate kahtlemata mõjutades. Te leiate abi geniaalsetes lahendustes selle asemel, et vaevaliselt edasi rühkida, teil on inspireeritud ideed ja teised leiavad, et te olete eriti suure veenvisvõimega. 2016. aasta on teie jaoks huvitav ja õnnelik ja te liigute edasi otsekui lepase reega:  kasutage seda ära!

Armastus: Te annate prioriteedi era- ja pereelule sellel aastal. Kui te olete kellegagi koos ja millised ka ei ole teie probleemida, te liigute probleemide lahendamise ja leppimise suunas. Ettevaatust, teile heidetakse võib-olla ette, et te tõmbate enesele pilke, selge on see, et teid pannakse tähele. Aga te võite rahustada oma kallimat , vandudes talle truudust. Vallalistel on õigus paarile memoraalsele seiklusele, täis ootamatusi, üllatusi ja sensuaalsusest pakatavaid. Kuhjaga emotsioone Hobusele, kes on muidu pigem uljaspea aga võib mõistlikumaks saada ( koduseks hakata? ) enne aasta lõppu.


LAMMAS



Ahvi ja Lamba kooslus tundub viljakandev ja on eriti soodus Lambale. Tuleb öelda, et Lammas tuleb just oma aastast välja ja ta on valmis sööma lõvi... Niisiis Lammas on täis elujõudu ja ta näeb oma tulevikku optimismiga. Ahvile meeldib see terve, dünaamiline ja  rahulik vaim, mis tõmbab õnnelikke juhuseid ligi. Te võite rõõmustada: teil on õnne, ilma liigselt higistamata. Lamba unistuste elu! Saatuse pöidlatõuked lükkavad teid edasi ameti- ja finantstasandil. Edu on kohal ja rahast puudust ei tule. 2016. aasta toob esile ka teie altruistlikku külge: teised isikud tulevad rohkem esile teie elus, et kahtlemata teiega jagada seda taevamannat. Nii õnneliku käega ja helda Lammas on hea valik!

Armastus: Ees on oodata pingelist ja otsustavat aega (kui te olete kellegagi koos). 2016 aasta algab valede nootide saatel aga te võite need ebakõlad lahendada võttes appi leebuse ja mõistmise. Kergendatult, olles leidnud üles parema kõla, muutute te palju demonstratiivsemaks ja õrnemaks edaspidi ja see omakorda muudab teie suhet sensuaalsemaks ja meeletumaks. Vallalised on näritud suure soovi poolt pere luua. Ettevaatust: põgeneda üksinduse eest ei ole alati lahendus, et leida armastust. Kas ei öelda, et vahel on parem olla üksi, kui halvas kooselus? Ärge kiirustage ja võtke vastu tarku otsuseid.


AHV


Vot see on kõikide liialduste aasta aga samuti... suure edu aasta! Tuletage endale sellegipoolest meelde, et liiga palju rabeledes väsitate te end mõttetult. Oma aasta jooksul on Ahvil vaja kõikidele oma trikke näidata, lasta end lõdvaks ja näidata pikka nina reeglitele ja printsiipidele (tehes enamiku ajast seda, mida te tahate, selle asemel, et teha nii, nagu peab). Sellegipoolest, teie legendaarne kavalus soovitab teil lõpetada enne, kui te vastu sõrmi saate. Mis puutub edusse, õnn saabub ootamatul moel ja teil ei ole muud teha, kui tänada. Töö juures, 2016. aasta otsustab teid väärtustada ja väärtustada teie oskusi. Teil pole enam aega, et endas kahelda ja olla iseenda vari, teie teadmised ja oskused leiavad väärilise tasu.   Finantskülje pealt aasta 2016 võib teid ära hellitada ja panna natuke koort piima sisse. Te leiate mooduse, kuidas panna oma eurod vilja kandma. Suurepärane!

Armastus: Ahv hakkab unistama suurest romantikast ja tõelisest armastusest. Teil on vaja romantikat, te otsite oma kaaslases printsi valgel hobusel ja teie jalad ei puutu enam maapinda. Kui te olete kellegagi koos, hakkate te liialt puurima oma kaaslase vigades ja maha tegema tavalist rahulikku igapäevast kooselu. Ettevaatust, teine vib lõppeda nähtamatuks muutmisega ja teie peale vihaseks saamisega. Kui teil on vaja midagi muud, võtke uuesti käsile poolelijäetud projektid, unistage kahekesi ja lõpetage jonnimine tühiste asjade pärast. Kui te olete vallaline, tuletage endale meelde, et ideaalset meest ei ole olemas ja on meeletu lasta minna ühel heal inimesel lihtsalt sellepärast, et te otsite haruldast pärli! Olge vähem nõudlik ja te võidate muretuses.




KUKK


Ahvi arvates on kukk liiga  kiidukukk ja ta tahaks talle anda paar õpetust: kes armastab, see karistab ja see on kahtlemata teie heaks, kui ta seda teeb! Uurige põhjalikult läbi oma probleemida poolt- ja vastuküljed, jätke kõrvale implusiivsus, eelistage (vähemalt selleks korraks) siirast strateegiat ja ärge karjuge võitu enne võitluse lõppu! Asjad ei ole alati sellised, nagu nad paistavad. Keskenduge oma objektiividele, eelistage peamist (ja mitte näilist või "aga mis teised selle kohta ütlevad") ja usaldage iseennast ja oma intuitsioone rohkem, kui teiste arvamusi. Ärge jookske ilmaasjata, tegutseda tuleb õigel hetkel ja targalt: see ongi see, mida Ahv üritab teile öelda. Raskused kaovad ära, kui nad on tuvastatud. Kui te mõistlikult tegutsete, võib see tõmmata teie headel kohtadel istuvate sõprade tähelepanu: nad leiavad teid usaldusväärsemana ja huvipakkuvamana. Kui teil on vaja tutvusi või soovitusi, leiate te seda.


Armastus: Kui te olete kellegagi koos, olete te (sellel aastal!) palju hoolitsevam ja tähelepanelikum teise vajaduste ja soovide suhtes (ja vähem keskendunum omaenda egoistlikele soovidele). Te näete ja hindata seda, mida teie kaaslane teile annab (selle asemel, et puurida koguaeg seda, mida teil ei ole) . Selline altruistlik vaade muudab teid lähedasemaks. Suhelge ja öelge talle, mis teil südamel on: saladused, kahtlused ja kahtlustused ei lase teil edasi liikuda sellel aastal. Kui te olete vallaline, pöörate te vähem tähelepanu välisele küljele. Need on sageli ekslikud ja kõik, mis särab ei ole alati kuld ja õnn. Teil tuleb palju võimalusi kohtuda uute inimestega aga te olete rohkem tundlik märkide suhtes, kus puudub kullasära.
 
 
 
 




KOER


Ahv annab teile töö järele sügelevad käed ja Koer väriseb rõõmust, nähes, kuidas elu täitub mängulusti ja lõbustustega. See möll hakkab igas suunas liikuma ja on lausa viljakas, 2016. aasta on teie jaoks laienemise aasta, kasvamise aasta (mis nõuab teilt mõningat tasu või tõsist investeerimist) Koer on sotsiaalsem, kes leiab teistega ühise keele palju kergemini.  Sotsiaal- ja eraelu õitsevad ja teie jaoks on see pigem joovastav end lasta uppuda sellesse kohtumiste keerisesse ja näha, et teie suhtlusvõrk võib teile ametialaselt olla väga kasulik. Koerakuut on küll rahustav koht aga ringi tormata uute sõpradega on pigem fantastiline ja see avab uusi perspektiive, võimaldab teha uusi projekte, mida te üksi teha ei saaks. Sellegipoolest ärge olge liiga põikpäine ja ärge vaadake liiga suurelt: impulsiivsetel tegudel ei ole ainult hea külg, sellepärast õppige mõõtma oma äkilisi soove ja ihasid.


Armastus: Te olete peamiselt põikpäine, kogute uusi kohtumisi ja reise ja laiendate silmaringi (olles vallaline või kellegagi koos). Tõeline intiimsus ja kaaslasega omaette olemine ei ole prioriteet sellel aastal. Liiga palju asju juhtub väljas ja te tahate kõigest osa saada. See kõik käib muidugi suure võrgutamistähe all. 2016. aastal on Koer omas elemendis, tunneb end hästi, näeb hea välja ja meeldib kõigile. Kui te olete kellegagi koos, ärge segage ära omavahel meelelahutust ja kiusatust, maailm on täis lõkse, mida tuleb vältida.



SIGA

 

Siga oskab olla  kogu aasta rahulik ja enesekindel. Ta võib niimoodi rahulikumalt asju omal moel ajada. Ta astub väljakutsetele vastu optimistlikult ja näitab ennast iseseisvana. Selle perioodi ajal, Sea aastal sündinu paneb ennast rohkem maksma, samal ajal näidates välja tolerantsust ja kohendudes olukordadega. Siga võib asju ajada nii, nagu õigeks peab aga on soovitavad, et ta küsib teistelt abi ja nõu. Looge uusi tutvusi mõjukate inimestega, kes võivad teid aidata isikliku arengu tasandil. Te peate kahekordistama oma jõudu, et teha koostööd teiste inimestega.

Te ei pea kohe tormama, selleks et teiste nõudmistele vastata, eriti ei othi te unustada oma isiklikke prioriteete. Aasta teisel poolel tekib teil võimalus aidata teisi inimesi, mida osad võivad ära kasutada omaenese huvides, seega ettevaatust!


Armastus: 2016. aasta tõotab Seale meeldivat algust ja kõikide soovide täitumist. Siga suudab kergelt võrgutada ja uued suhted tõotavad olla viljakad. Ta armuelu on kirglik, ta leiab uusi mooduseid, kuidas rahuldada oma kirgi. Se on ideaalne aasta neile, kes planeerivad pere suurenemist.

Vallaisetel on ees palju kohtumisi maikuus, mis leiavad aset uutes kohtades tööreisi või puhkuse ajal. Tähed ennustavad, et Siga leiab armastuse välismaalase käte vahel.














 Allikas:  http://www.marieclaire.fr/























































Kommentaare ei ole