{ads}

HIDE

Viimased

latest

Indiaanlaste horoskoop.

Saarmas: 20. jaanuar - 19. veebruar Hunt: 20. veebruar - 19. märts Pistrik 20. märts - 19. aprill Kobras 20. aprill - 20. mai Hi...





Saarmas: 20. jaanuar - 19. veebruar
Hunt: 20. veebruar - 19. märts
Pistrik 20. märts - 19. aprill
Kobras 20. aprill - 20. mai
Hirv: 21. mai - 20. juuni
Rähn: 21. juuni - 21. juuli
Lõhe: 22. juuli - 21. august
Karu: 22. august - 21. september
Ronk: 22. september - 22. oktoober
Madu: 23. oktoober - 22. november
Öökull: 23. november - 21. detsember
Hani: 22. detsember - 19. jaanuar


Saarmas:

Saarmas on lõbus, sotsiaalne, leiutaja, vahel individualist. Saarmas on seltskondlik ja armastab lõbutseda, ta on eriti hea mängija. Aga see ei sega teda olemast loomu poolest umbusklik ja ta ei anna oma usaldust enne, kui on täiesti kindel, et võib seda teha. Saarmal on hea oskus jagada oma rõõmu ja hea tuju teistele enda ümber. Materiaalsed asjad lähevad talle vähe korda, isegi, kui aeg-ajalt meeldib talle uhkustada.

Hunt: 

Hunt on tundlik, vastuvõtlik, vaimne, vahel pretentsioonikas. Hunt on alati teadmisteotsingul, alati sooviga edasi õppida. Ta ei mõista seda maailma, mis teda ümbritseb ja vaatab maailma võõra, kaugelt vaataja pilgu läbi. Hunt peab valvama, et mitte olla liiga enesekindel. Ta on oma lähedaste ja sõprade suur kaitsja ja valvab alati nende üle. Tihti kade ja armukade, tunneb hunt oma jõudu ja oskab ennast austama panna.





Pistrik: 

Pistrik on elav, tormakas, julge, kuninglik, vahel ka vägivaldne. Pistrik oskab ohtlikel olukordadel sammu tagasi astuda ja suudab teha valikuid ja ületada probleeme. "Vaba kohtunik" on tema deviisiks, mis paneb teisi teda egoistiks pidama. Ta on kahe poolega, juht ja valgustaja osadele, ent võimeline, ent näitama hävitajana teistele.

Kobras: 

Ta on leidlik, vabatahtlik, töökas, metoodiline, vahel jonnakas. Kobras on see, kes on kindlasti valmis tegema kõige suuremaid ohverdusi, et saada oma tahtmisi. Tema jõud seisneb suutmises asju muuta ja on raske astuda vastu tema tahtmisele. Kobras on alati rahulikus meeleolus, ta ei ole vähimalgi määral vägivaldne. Tema peamine viga on see, et ta on jonnakas, ta kuulab haruharva teiste arvamust ja see maksab talle tihtilugu end kätte.

Hirv:

Hirv on tundlik, tähelepanelik, sotsiaalne, laisk, vahel hajameelne ja tujukas. Hirv on see, kes oskab elust rõõmu tunda, oma tundeid välispidi elades naudib ta kõiki rõõme, mida elu talle toob, vahel isegi reeglitest üle astudes. See annab talle tihti truudusetu kuulsuse.  Hirv ei oska üksi elada ja tal on koguaeg vaja kedagi enda kõrvale. See muudab ta väga lahkeks, teisi kuulavaks ja tundlikuks. Ta oskab samuti olla väga õrn sobivatel olukordadel.





Rähn:

Ta on loominguline, suure kujutlusvõimega, kaitsev, õrn, vahel maiasmokk. Rähn jätab ruumi kujutlusvõimele ja järgneb alati oma instinktile, isegi, kui ta peaks selle jaoks unustama vastutustunde. Teda võib pidada laisaks samal ajal, kui ta on pigem säästlik, nii oma liigustustes, kui ka sõnades. Rähn on suur romantik. Ta kiindub kergesti .

Lõhe: 

Lõhe on kirglik, särav, lahke, rahuldamatu, vahel äärmuslik. Lõhe kohaneb iga olukorraga, mis on üsna paradoksaalne tema isiksusega, sest ta on väga seotud oma sünnimaaga, mida ta iialgi ei suuda kauaks jätta. Ta tahab peret luua ja ta võitleb, et seda kaitsta, isegi, kui ta peaks seejuures iseenda ohverdama. Lõhe on väga nõudlik ja kaotab vahel usalduse teiste vastu.

Karu:

Ta on õrn, truu, kannatlik, vahel üksik. Karu sümboliseerib rahu ja järelemõtlemist, olles väga pragmaatiline ei võta ta kunagi ühtegi otsust ilma seda eelnevalt kaalumata. Ta oskab ennast näidata otsusekindlana, kui ta tunneb ohtu ja ei karda kasutada oma jõudu. Metoodiline, on karu tark ja hea strateegiaga, tema nõuanded on väärtuslikud. Ta on samuti tagasihoidlik, see mis tekitab raskusi teiste poole minemisel ja lükkab teda vahel elama erakuna ja üksi.





Ronk: 

Ta on julge, idealistlik, solidaarne, tsiviliseeritud ja vahel liiga jutukas. Ronk on suure intuitsiooniga ja oskab näha välimuste taha, seega ei mõista ta teiste üle kunagi kohut esimese pilgu järgi. Sõprus on tema jaoks väga oluline ja on alati teiste jaoks olemas vajadusel ning võtab tihti läbirääkija rolli enda peale seltskonnas. Ta on võluv ja armastab teistele meeldida.

Madu:

Ta on uudishimulik, kirglik, sensuaalne, salapärane, vahel ohtlik. Maol on vaja oma elu jooksul elada välja erinevaid tundeid ja kui ta isiksus ajaga ei muutu, on tal vaja areneda erinevates keskkondades. Ta on kahtlemata kõige mangeetilisem, ta tõmbab ligi, tekitab iha ja ei varja oma armastust kalliste asjade vastu. Ta on materialist ja tihti kroonib teda edu aga ta peab olema ettevaatlik, kui ta ei ole lahke käega, siis õnn keerab talle selja.

Öökull:

Ta on tark, ettenägelik, neutraalne, vahel halva iseloomuga. Öökullil on võime näha ja aimata seda, mida teised ei näe, tema eest ei jää varjule ükski detail, varjatud liigutus või tõde.  Tõde on tema leitmotiiv. Valed ei eksisteeri öökulliga, see muudab ta kättemaksuhimuliseks, tal on raske andestada. Ta armastab olla teistest üle, olla austatud ja et teised teda kuulaksid, see mis tihti ka juhtub, sest tea tarkus ja jõukus on kuulsad. Aga see võib talle ka kahjuks tulla, kui ta ei ole piisavalt ettevaatlik, öökull võib kasutada oma halbu iseloomujooni, nende seas isegi olla vägivaldne.

Hani:

Ta on otsusekindel, töökas, ettevaatlik, nõudlik, vahel range. Hani on kohustuste ja otsusekindluse sümbol. Ambitsioonikana paneb ta kõik mängu, et edu saavutada ja oma objektiive ellu viia. Ta sümboliseerib samuti puhtust ja on väga truu. Tema suhted kestavad ja ta loob suure perekonna, mida ta peab tähtsamaks rohkem, kui midagi muud. Hani on kuulus oma tarkuse poolest, võib vahel olla väga jonnakas ja soovimata teiste nõuandeid kuulda võtta.



Kommentaare ei ole