{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nipid, kuidas kaalu kaotada.

Väikestel muutustel on teatavasti alati suur mõju, alustades nende pisikeste nippide alustamist oma igapäevaelus, näed sa varsti tulemu...


Väikestel muutustel on teatavasti alati suur mõju, alustades nende pisikeste nippide alustamist oma igapäevaelus, näed sa varsti tulemusi.




1. Ära jäta hommikusööki vahele.
Hommikusöök on päeva olulisem eine, vajalik, et äratada üles kogu organism. Vastasel korral tunned sa nälga juba enne lõunasööki ja enamik neist, kes jätavad hommikusöögi vahele, piirduvad lõunaks rämpstoiduga, mille suhkru- ja rasvatase on üsna kõrge.

2. Söö süsivesikuid päeva esimesel poolel.
Organismil on palju kergem seedida süsivesikuid päeva esimesel poolel. Seega, kui on soovitatav, et dieet oleks mitmekülgne, hoides süsivesikud hommikusöögi ajaks, aitab see sul end saledana hoida.

3. Jäta lift ja eskalaator, vali trepp!
Valides trepi kahaneb su kaal 2% 12 nädala jooksul.




4. Õpi tundma, mida sa tegelikult süüa armastad.
Kui sa tahad kommi süüa, siis äkki on sul lihtsalt suhkruvajadus, mille saab hõlpsalt rahuldada süües ühe puuvilja. Mida rohkem sa oma keha tundma õpid, seda paremini võid sa leida tervisliku alternatiivi oma hetkeisudele ja tunda end paremini.

5. Hakka rohkem vett jooma.
Sa oled võib-olla endale lubanud tuhat korda, et hakkad rohkem vett jooma aga kuna alati on nii kiire, läheb sul see meelest ära. Tee plaan juua vett igal korral, kui sa näiteks kontrollid oma e-kirju, see aitab sul kindlustada, et sa jood piisavalt vett igapäev.

6. Joo klaas vett enne igat söögikorda.
Sageli, kui sa arvad, et sa oled näljane, on sul tegelikult janu. Ära asu kohe toidu kallale ja joo enne vett. See aitab sul samuti kiiremini seedida.

7. Vaheta oma kirjutuslaud laua vastu, kus sa seisma pead istumise asemel.
Sul on kahtlemata raske oma ülemust veenda selle sammu vajalikkuses, ent see aitaks sul hõlpsalt kaalu kaotada.

8. Hoia tervislikud näksid koguaeg käeulatuses.
Taga endale, et sul on, mida taskust-kotist võtta, et mitte jääda ahvatluste ja hetkeisude küüsi.

9. Jäta limonaadid ja joo rohkem rohelist teed.
Roheline tee põletab rasvu.





10. Pane oma toit väiksematele taldrikutele. Veel ideaalsem, kui valid sinised nõud.
Sa armastad liiga palju süüa? Serveerides oma toitu väikestel taldrikutel aitab see sul vähem süüa. Vali sinised taldrikud, sest sinine värv võib mõjuda, kui isuvähendaja.

11. Hoia oma pangaakaart eemal ja maksa sularahas.
Selgub, et palju rohkem hetkesoovidega oste tehakse makstes pangakaardiga. Kui sa pead poes lisaks ka raha lugema, jäävad sellised impulsiivsed ostud ära.

12. Vali, mida sa salati sisse paned.
Salatid võivad olla tõelised kaloripommid. Ära hakka sinna sisse panema paneeritud ja õlis praetud kanatükke. Hoidu eriti kiirtoidu salatitest.

13. Söö aeglaselt.
Aeglaselt süües annad sa oma maole aega toitu seedida. Seega saad sa paremini teada, millal su kõht tegelikult täis on.

14.  Lippa ringi
Need, kes veedavad rohkem, kui kaks tundi jalgadel kaotavad 350 ekstrakalorit päevas. Tõuse püsti ja liiguta ennast!

15. Ära ole liiga karm enda vastu.
Pannes liiga suuri ootusi kaalukaotamise alla, võid sa endale karuteene teha. Stress võib tekitada su kehale halbu tagajärgi ja stressiga on sul palju raskem kaalu kaotada. Jää rahulikuks ja söö tervislikult.



Kommentaare ei ole